reklama

Styczniowe mamy 2020

Ja jak zwykle tryb bota ale na kom nie umiem pisać tych postów zwiezle. Nie wyspalam się i snily mi sie głupoty. Jeszcze nad ranem się obudziłam do wc i już nie zasnelam bo mam gastro. Właśnie nie mąż dostał misję kupienia mi karmy bo nic co jest w lodówce mi nie imponuje. Zara jak się nazre to zadzwonię do pracy czy jest szefostwo i pojadę te 10-14 km plus okrezne drogi bo przed wyborami przecież pół miasta rozgrzebane po mój hajs. W zależności od nastroju po misji albo pójdę dalej spać, albo znów mi ciśnienie skoczy i będę chodzila jak na koksie. Normalnie napiszę kiedyś poradnik ,,Wkurzona Madka,, nr a w nim 10 technik relaksacyjnych, jak okiełznać w sobie rządzę mordu, a już w kolejnym nr komunikacja werbalna czy niewerbalna, jak rozmawiać z pijanym partnerem żeby nie walnąć go w czaszke Tefalem xd
Też wstaje kilka razy w nocy na domu A sny też mam chore.. ostatnio śniło mi się że wróciłam do pracy ale tylko na 2 dni bo mi się w domu nudziło haha :-) :)

reklama
Hahaha dobre, to mi się śnila poprzednia robota, przyszła jak zwykle mega dostawa z pół tony zwirkow do kuwet i myślę, ja w ciąży a jedna paczka 15 kg, szefostwo już się pulta żeby to robić i tu nagle mnie oświeca przecież jestem na l4 i sobie poszłam do domu xd
Mnie ostatnio podobnie się śniło. Jestem w pracy szefowa jak zwykle ma jakiś problem, wkurza mnie i nagle mnie oświeca że jestem na l4 i idę do domu :-)) Jaka ulga!

Dziewczyny jestem w 23+5, byłam na morfologii krwi i na badaniu moczu, czy jest się czym martwić? lekarz dopiero we wtorek :(
456456.jpg

122121.jpg

A co cię martwi w tych wynikach? :) wyglada na lekka infekcje, miałam podobne na ostatnich badaniach, bo bolało mnie gardło i głowa. I przeszło po kilku dniach :) nie masz się czym martwić
ciągle latam do toalety i nie mogę się "dosikać"-ciągle czuje ze jeszcze coś mi w pęcherzu zalega ale nie mogę tego wysikać :( ciezko mi w ogole mocz przetrzymac, co chwile chodzę do lazienki.

My nareszcie po badaniach prenatalnych :D
Józef zdrowy jak ryba i długaśny, czyli marne szanse na urodzenie dziecka mniej jak 3500g.
Wyszedł miarami poza siatki centylowe.
503g i 15,5 cm :D dwa tygodnie do przodu.

Załączniki

• IMG_20190913_111511.jpg
    IMG_20190913_111511.jpg
    585,1 KB · Wyświetleń: 274
  • IMG_20190913_111300.jpg
    IMG_20190913_111300.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 176
  • IMG_20190913_112203.jpg
    IMG_20190913_112203.jpg
    299,8 KB · Wyświetleń: 246
reklama

Nowe wątki