Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Salsa to coś ty ugotowala za kompozycje?
Było do mnie wysłać mój lubi kaszę, ale ja na gotowanie kaszy jestem za leniwa;pA wez kuźwa lepiej nie mów [emoji23][emoji23][emoji23] kaszotto qurfa mać [emoji1787][emoji1787][emoji1787] po polsku: kasza pęczak z poledwiczkami smazonymi w sosie grzybowym [emoji23][emoji23][emoji23] cały gar tego narobiłam
Moj twierdzi ze pęczakiem to on ryby nęci z kulkami proteinowymi a nie do mięsa na talerz daje i to przesolone [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Było do mnie wysłać mój lubi kaszę, ale ja na gotowanie kaszy jestem za leniwa;p
Położyłam sie na chwile moj cos na dworze działa. Przyszedł zobaczyc czy zyje bo głowa po tej glukozie mnie rozbolała. I mówię mu ze z wami pisze [emoji3] na co on : to powiedz jak mnie terroryzujesz do drugi dzień ze swoimi fochami i pochwal sie czym mnie chciałaś wczoraj otruć [emoji23][emoji23][emoji23]
Czyli generalnie- macie pozdrowienia [emoji23][emoji23][emoji23]

ja wlasnie jem przypalona pizze giuseppe mmmm XD z cyklu rozmowy z partnerem
- ale spaliłaś
-nie ja tylko porządnie ją wypiekłam XD
szczfana bestiaBuhahahahaha a to ja mam patent taki jak robie (robiłam ( kotlety [emoji23][emoji23][emoji23] jedna strona zawsze spalona oczywiscie spalonym do dołu [emoji23][emoji23][emoji23]
Podaje do stolu A moj pierwsze co to juz przewraca kotlet na drugą strone i sie smieje - znowu chciałaś to przede mną ukryć [emoji23][emoji23][emoji23] na co ja: no to na uj grzebiesz- tamta strona była ładniejsza i musiałeś uwa zepsuć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]