Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No mysko to też rzeźnia. Wyniszcza totalnie organizm. A na bank jak od komara to, to. Krosty na uszczach, katar, zapalenie płuc, zaropiałe oczy, śmierdzący oddech, infekcja genitaliów, a przed końcem zapalenie jelit i taka kupka jakby silikon pożarły. Niestety te piękne króliczki są modyfikowane i to są rozkoszne kaleki.No właśnie. Ja też pamiętam jak bidactwo cierpiało. Dziewczyny chciały później kupić jeszcze jednego ale im nie dałam. Nie po tym co przeszłam.
Właśnie wytężam mózgownicęLaski jak wejść na tą zamknięta grupę?![]()
Powinnaś być weterynarzem. Wszystkie objawy które napisałaś - były a na końcu jeszcze całkowity paraliż. Musiałam bidoka strzykawką karmić i poić, do kuwety wkladac... Aj... Bolało mnie serce, bolało...No mysko to też rzeźnia. Wyniszcza totalnie organizm. A na bank jak od komara to, to. Krosty na uszczach, katar, zapalenie płuc, zaropiałe oczy, śmierdzący oddech, infekcja genitaliów, a przed końcem zapalenie jelit i taka kupka jakby silikon pożarły. Niestety te piękne króliczki są modyfikowane i to są rozkoszne kaleki.
To czekamy na info od SalsyWłaśnie wytężam mózgownicęAlbo Salsa musi nas dodać, albo musimy wiedzieć gdzie jest i jak się nazywa ta grupa, żeby wysłać pewnie zapytanie z prośbą o dodanie nas.

Ta chyba taTo czekamy na info od Salsy![]()