Marchewka84
Fanka BB :)
Ja nie miałam, ale może na połówkowym zrobią. Mi badali dodatkowo krew na "łożyskowy czynnik wzrostu".
Super, gratulacjeJuż po genetycznych, wszystko chyba ok. Na 70% chłopczyk. NT 1,4 to chyba dobrze?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie miałam, ale może na połówkowym zrobią. Mi badali dodatkowo krew na "łożyskowy czynnik wzrostu".
Super, gratulacjeJuż po genetycznych, wszystko chyba ok. Na 70% chłopczyk. NT 1,4 to chyba dobrze?
W ciazy mozna lactulosa oraz czopki glicerynowe, z doświadczenia wsrod pacjentów polecam te 2 gDziewczyny, tak z innej paki. Myślicie ze mogę na własną rękę zacząć brać laktuloze na zaparcia? Czytałam, że jest bezpieczna. Czy lepiej zadzwonić do gina? Wizyta za 3 tyg dopiero i się zastanawiam. Męczy mnie to już [emoji37]jak się uda raz w tygodniu to jest dobrze ;(
Dziewczyny czy bierzecie magnez A jeśli tak to jaki ? I czy bierzecie na własną rękę czy lekarz wam zlecił? Biorę Femibion itp ale zapomniałam o magnezie A gin nic nie mówił. :-) ja jadę na genetyczne, trzymajcie kciuki![]()
Mam opis z usg genetycznego. Dziewczyny czy uważacie że jest ok ?Zobacz załącznik 999277
Gratulacje!Mam opis z usg genetycznego. Dziewczyny czy uważacie że jest ok ?Zobacz załącznik 999277
Ja mam w opisie tylko napisane PIV przewodu zylnego 1,07 ale nie wiem zupełnie o co chodzi...Gratulacje!Mam pytanko do dziewczyn ktore juz mialy prenatalne- czy u was tez jak u Malinkaa123 był badany i opisany przewód żylny? U mnie tylko tętno i zastanawiam się od czego to zalezy...
Ej sorrki mam tabelkę takąJa mam w opisie tylko napisane PIV przewodu zylnego 1,07 ale nie wiem zupełnie o co chodzi...
Sorrki mam jeszcze taką tabelkęJa mam w opisie tylko napisane PIV przewodu zylnego 1,07 ale nie wiem zupełnie o co chodzi...
Nie sorrki mam tabelkę taką jeszcze gdzie jest wszystko opisaneGratulacje!Mam pytanko do dziewczyn ktore juz mialy prenatalne- czy u was tez jak u Malinkaa123 był badany i opisany przewód żylny? U mnie tylko tętno i zastanawiam się od czego to zalezy...