reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Ale 180 tj cukier 10. Na pewno tak nie jest. Byla zmiana ze 120 na 140. Mozna jakies zrodlo?

Ja chodze na cm uj i tam do diabetologa takie normy podaje i ich sie trzyma :) . Ja mialam robiana glukoze w 9 tc jesli to ma znaczenie.
To moze sie okarze ze nie mam jak sie normy zmienia :D
Na czczo mialam tylko 4.4 a po gdozi ponad 120 i mi zdiagnozowlali... Ale mam zdjęcie tylko na czczo nie wiem co się z 2 stalo na szybko
Źródła nie podam, bo źródłem jest moja dzisiejsza wizyta u gina :-D na czczo chyba do 90, po 1 h do 180 a po 2 h do 153. Takie normy tez podaje mamaginekolog.

Głupi listonosz zostawia awizo mino że człowiek jest w domu. Muszę jutro iść do ZUS bo mi pismo przylazlo, że mam 7 dni na udowodnienie zatrudnienia i tp. Bym dziś załatwiła a jutro skupila się na dentyście i położnej.

reklama
1570027561200.png

1570027835849.png

Kompletnie tego nie jarzę. Podejrzewam, że to efekt tego, że mój uczciwy pracodawca nie raczył mi dać od razu umowy przez co ZUS ma wątpliwości bo na umowie to ja przed zwolnieniem mam zatrudnienie 1,5 miesiąca. Pojadę wyjaśnię.

Do góry