U
użytkowniczka Kam
Gość
To będziesz miała szybciej ten stres za sobąPrzyjdziemyJa mam bodajże na 13.20 wizytę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To będziesz miała szybciej ten stres za sobąPrzyjdziemyJa mam bodajże na 13.20 wizytę.
Mnoga??? Nie, bo skąd, z racji wieku? W rodzinie nie mamyGdyby co drugi dzień rosła o 66% to wczoraj w 39 dniu wynosiłaby 925, także możesz być na granicy widoczności (mówią, że pęcherzyk widać 1000-1500). Może faktycznie trzeba zaczekać do tego czwartku... może sprzęt do usg był stary i słabej jakości...
Zrób prywatnie tą betę, powtórzysz w czwartek i będzie już dużo wiadomo!
aaaa gdyby to była ciąża mnoga to przy 1500 nie było by nic widać!!!!
nie, no szukam po prostu w głowie opcji co mogłoby się stać, że ciąża jest zdrowa, a nie widać jej jeszcze.Mnoga??? Nie, bo skąd, z racji wieku? W rodzinie nie mamy
A ja mam piersi o rozmiar wieksze, te otoczki brazowe i duże i ogolnie spuchlam, bo wkladam ciuchy i czuje sie nabrzmiala i ten brzuch, nie dosc ze o tam mam rozstep mięśnia wiec jest wystający to teraz większy jak przed okresem. I juz widzę oczami wyobrazni, ze ta ciąża moze urojona albo w brzuchu, no ryczec mi sie chce![]()
Mam wynik bety, na proga jeszcze czekam.
Myślisz? Nie jest za niska? Pojutrze powtórzę prywatnie a ze zlecenia umowię sie tak zeby po 48h, bo oni tez robią w synevo.No to już wiadomo czemu nic nie było widać. Będzie dobrze!
No skoro na usg widać coś od bety 1000 w górę, to by się zgadzałoMyślisz? Nie jest za niska? Pojutrze powtórzę prywatnie a ze zlecenia umowię sie tak zeby po 48h, bo oni tez robią w synevo.
ja idę w te środę na 8.15 rano, tez przełożyłam o tydzień wcześniej, będę 6+1 wiec czekam na relacje @Kamilad i @Madlein i trzymam kciuki za piękne zdjęcia waszych fasolek a może i już nawet serduszko, tak jak u @NuskalkaTrzymam kciuki!! Musi być wszystko okej
Tutaj tez trzymam kciuki!!![]()
Ja sobie zaklepalam tez wizytę na 13, w ten piątek. To będzie 6+2, mam nadzieje ze już będzie serduszko, choc ciagle się waham czy nie lepiej by było jakbym została przy tej wizycie na 20.05![]()
Ja również proszę o wpisanie mojej wizyty na 18 majaTrzymam kciuki za Wasze wizyty Dziewczynyproszę o wpisanie mnie na kolejne usg 13 maja ❤