• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

Też czekam z utęsknieniem, ostatnia 6+5 a następna to już 9+2 i mam wrażenie że duży odstęp czasu. Co do imion, jak będzie chłopiec to mamy 3 typy Hugo, Jan albo Jakub a dziewczynka póki co tylko jedno Różanna bo córka uparła się że ma być Różyczka a ja chciałabym by też kończyło się na Anna
Też miałam Różę na liście oraz Wandę. Stanęło na Aurelia :)

reklama
Ogólnie fajnie się zachowała. Przytuliła mnie i pogratulowała. Ale ona wiedziała, że ja ciągle się staram o tego dzieciaczka więc była nastawiona, że prędzej czy później się to wydarzy. Wstępnie zadeklarowałam się, że będę pracować do połowy sierpnia, ale zobaczymy jak to się potoczy oczywiście.
Fajnie czytać, takie reakcje. U mnie może być różnie... 🤔

reklama
dodatkowo mam naprawdę dziwne przeczucia, że moje życie jest w jakiś dziwny sposób połączone z bliźniakami… 😂 pomijając fakt, że mój mąż ma siostrę bliźniaczkę to u mnie czy u niego w rodzinie tych bliźniaków jest dużo… sama jestem spod znaku zodiaku bliźnięta i w swoim życiu naprawdę spotykam samych bliźniaków 🙈 wiem, że to tylko znaki ale jednak coś się czuje, od dziecka jak bawiłam się w dom to zawsze mówiłam, że mam dzieci bliźnięta a później napotkałam mojego męża z bliźniąt więc jestem ciekawa czy historia się jakoś będzie powtarzać 😂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry