Osasuna
Fanka BB :)
O, to też muszę się tam wybraćW Sinsay na wyprzedaży są teraz cieniutkie dresy, dzwony i mają wysoki pas idealne ciążowe! Kupiłam za całe 9 zł i sa mega. Musze więcej ich upolowowac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O, to też muszę się tam wybraćW Sinsay na wyprzedaży są teraz cieniutkie dresy, dzwony i mają wysoki pas idealne ciążowe! Kupiłam za całe 9 zł i sa mega. Musze więcej ich upolowowac
Myślę, że to normalne. Ja mam tak samo, jestem raczej bez objawów.dziewczyny czy jeśli od 2 dni objawy ustały (mdłości, bóle głowy ) to jest się czym bać ? czy to raczej normalne ?
Też zdam się na lekarza.Zdam się na lekarza, mam 34 lata. W pierwszej ciąży myślę że gdybym miała zrobiony test FMF czyli z pappa to wykryte by były problemy z łożyskiem i stan przedrzucawkowy. Mam zaufanego lekarza i zdam się na jego ocenę czy wykonać np harmony
To który to tydzien? Ja narazie nie widzę zmian na brzuchu. 8+1Dzień dobry!
Ja wlasnie wstałam z przedpoludniowej drzemkijak zasnęłam po 10, to aż do teraz...
Z ubraniami też mam problem. To moja druga ciąża i dość mocno wywala mi brzuch. Do pracy staram ubierać się dość luźno, ale z każdą godziną widać bardziej![]()
Właściwie też jestem zdania, że lepiej słuchać zaleceń lekarza. Ja jestem po poronieniu na wczesnym etapie i mam 38 lat więc te statystyki i tak będą inne. Zobaczymy co powie lekarz na prenatalnych. Teraz wychodzę z założenia, że skupiam się na zaleceniach lekarza. Jestem straszna panikarą, a teraz od kiedy jestem w ciąży to mam taki wewnętrzny spokój, aż sama siebie nie poznaję...nawet Partner się dziwiTeż zdam się na lekarza.
Choć ja też już bliżej 40stki jestem i pewnie większe ryzyka by wyszły.
No właśnie ból jak na taką ostrą biegunke ale u mnie jest normalnaMam podobnie tylko przy biegunce. Okropnie mnie wtedy boli, ale pocieszam się, że lepiej tak niż zaparcia.
U mnie 9+1 i tez mi wywaliło brzuch. Druga ciąża i taki brzuch jak teraz, z synem miałam w 5/6 miesiącuTo który to tydzien? Ja narazie nie widzę zmian na brzuchu. 8+1
Oj jak ja się z Wami łączę w bóluTaką również mam nadzieję, u mnie dziś 7+0właśnie kluczem jest niedopuszczanie do głodu, przez co to zapotrzebowanie kaloryczne mocno poszybowało
![]()
Ja też urodzę jako 39latka38. Rodząc będę miała prawie 39