• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
Ja dzisiaj mam najgorszy dzien 🤢🤢🤢
Co chwila mnie rzuca i wiszę nad toaletą 🤮
Jabłko zjadlam to myślałam że mnie wykręci . Teraz próbuje rosołek ugotować ale zapach nie pomaga ... 🤢🤢🤢
Nie ma nawet jak na powietrze wyjść bo caly dzien leje 😪🥺
Masakra , oby mi przeszło... czuję się bardzo głodna, ale wystarczy że wezmę jakiś kęs i juz czuje jak mi wszystko w gardle stoi a zoladek miał pęknąć 🫩🤢
Biedna Ty jesteś z tymi objawami 😔

Póki co należę do tej grupy z łagodniejszymi dolegliwościami i bardzo mi szkoda Was dziewczyny, które piszecie, że takie u Was silne mdłości - mam nadzieję, że szybko się poprawi 🫂
Czy zauważacie jakieś podobieństwa do ciąż swoich sióstr/mam? Zastanawiam się czy jakoś sugerować się doświadczeniami mojej siostry, bo jak do tej pory jest faktycznie podobnie.🤔

Mam jeszcze jedno przemyślenie - jakie macie nastawienie do badań prenatalnych? Jedną połowa mówi, że to tylko statystyka i niepotrzebne nerwy, a druga, że koniecznie należy je zrobić, bo można w razie czego pomóc dziecku. Chyba należę do obu grup jednocześnie 🙈

reklama
@Milart myślę że prenatalne badania są obecnie bardzo dokładne i nie mają wiele wspólnego ze statystyką. Pozwalają określić rozwój płodu dla danego etapu ciąży, dla mnie to ważne informacje, wyczekuje na nie i nie wyobrażam sobie nie skorzystać z takich możliwości. To tak jakby pójść do ginekologa i nie chcieć USG.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry