Jesienny_lisc
Fanka BB :)
Nie , spokojnie . Nic się nie stanie . Tez pamiętam że okropnie się tego bałam ...Dziewczyny może to głupie ale pierwszy raz mam przeziębienie na początku ciąży. No i trochę się martwię bo nos muszę dmuchać non stop i non stop kicham. Mam wrażenie, że zaraz mi coś wypadnie♀
Myślicie że nic się tam nie stanie? Już sama nie wiem jak mam dmuchać nos bez wysiłku
Zdrówka
Juz z krwi Ci wyszla cukrzyca ?Ja nam glukoze 97 na maks chyba 98. Muszę zrobić kolejne badanie chyba z krzywą i z moim Tsh na poziomie 0.03 też mam iść do endokrynologa.
Zaczyna się ciekawie.
Ale teraz myślę że ta glukoza może być powodem mojego masakrycznego osłabienia, kilka razy dziennie mam takie zjazdy.
Biedna . U mnie natomiast z krwi podstawowej wychodzi zawsze super , tylko po obciążeniu zawsze jest dupa ...
Juz mi lekarka powiedziała ze bede musiała mieć obciążenie dwa razy. W pierwszym trymestrze i w drugim . Ze względu na to ze przy poprzedniej ciąży przyjmowałam insulinę
Liczę na to że tsh się wyrówna i do cukrzycy nie dojdzie... choć to mało prawdopodobne.
Co do Nifty ja nie wiem czy czekać na prenatalne czy zrobic wcześniej... prenatalne mam dopiero w 13tygodniu , 20.07 ...
Dzień dobry