Eveline.eve
Fanka BB :)
Czekam na wizytę u kardiologa, stres ogromny jakie ciśnienie mi wywali. Dopegyt zapewne wjedzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jestem zaGratuluję udanych wizyt
Kiedy w planach grupa zamknięta, jak myślicie?
Ja jak miałam te zapalenie oskrzeli to strasznie kaszlałam i miałam takie same myśli. Glusio raczej już się porządnie zadomowił więc nie ma się czego obawiaćDziewczyny może to głupie ale pierwszy raz mam przeziębienie na początku ciąży. No i trochę się martwię bo nos muszę dmuchać non stop i non stop kicham. Mam wrażenie, że zaraz mi coś wypadnie♀
Myślicie że nic się tam nie stanie? Już sama nie wiem jak mam dmuchać nos bez wysiłku
Kto w brzuchu to dowiem się lada chwila. W poniedziałek wieczorem przyjedzie do domu pielęgniarka po próbkę krwi do NIFTY Pro. Zaznaczyłam też płeć. Zrobiłam bez żadnego zastanowienia a już miałam plan zostawić tę niespodziankę do porodu. Z jednym z synów tak zrobiłam ale teraz chyba jestem bardziej ciekawa niż kiedyś.Dwa dni bez objawów to teraz dwa dni mnie siekaco do tygodni, to ja mówię że jestem w drugim miesiącu
bo mam wrażenie że zgubiłam pół mózgu i tak mi łatwiej tłumaczyć. Jutro badania i krzywa glukozowa- matko byle by dobre wyniki wyszły, ja nie chcę znowu cukrzycy
@kataryna83 piękne i klasyczne imiona, ciekawe kto teraz u Ciebie w brzuchu przesiaduje![]()
Spokojnie. Tam wszystko jest chronione. Natura wie najlepiej co robi.Dziewczyny może to głupie ale pierwszy raz mam przeziębienie na początku ciąży. No i trochę się martwię bo nos muszę dmuchać non stop i non stop kicham. Mam wrażenie, że zaraz mi coś wypadnie♀
Myślicie że nic się tam nie stanie? Już sama nie wiem jak mam dmuchać nos bez wysiłku
Tak, można mówić że to dwunasty tydzień.Czyli mam rozumieć że w sobotę jak rozpocznę 11+0 to mam mówić że to 12 tydzień![]()
Mi powiedzieli 37-38 tydzień, czyli akurat na świętaJestem po.
Bejbe rozwija się ok, ma 3 cm
serduszko 170 uderzeń na minutę.
Jestem 9+6.
Ponoć bardzo duże unaczynienie co może odpowiadać za plamienia, ale żadnych nieprawidłowości nie stwierdzają.
Ale zaskoczyła mnie Profesor bo powiedziała, że termin CC raczej grudniowy
Pięknie widać.Jestem po.
Bejbe rozwija się ok, ma 3 cm
serduszko 170 uderzeń na minutę.
Jestem 9+6.
Ponoć bardzo duże unaczynienie co może odpowiadać za plamienia, ale żadnych nieprawidłowości nie stwierdzają.
Ale zaskoczyła mnie Profesor bo powiedziała, że termin CC raczej grudniowy