• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
Dziewczyny może to głupie ale pierwszy raz mam przeziębienie na początku ciąży. No i trochę się martwię bo nos muszę dmuchać non stop i non stop kicham. Mam wrażenie, że zaraz mi coś wypadnie 🤦‍♀🫣 Myślicie że nic się tam nie stanie? Już sama nie wiem jak mam dmuchać nos bez wysiłku

Dziewczyny może to głupie ale pierwszy raz mam przeziębienie na początku ciąży. No i trochę się martwię bo nos muszę dmuchać non stop i non stop kicham. Mam wrażenie, że zaraz mi coś wypadnie 🤦‍♀🫣 Myślicie że nic się tam nie stanie? Już sama nie wiem jak mam dmuchać nos bez wysiłku
Ja jak miałam te zapalenie oskrzeli to strasznie kaszlałam i miałam takie same myśli. Glusio raczej już się porządnie zadomowił więc nie ma się czego obawiać

Dwa dni bez objawów to teraz dwa dni mnie sieka 😬😅 co do tygodni, to ja mówię że jestem w drugim miesiącu 🤣 bo mam wrażenie że zgubiłam pół mózgu i tak mi łatwiej tłumaczyć. Jutro badania i krzywa glukozowa- matko byle by dobre wyniki wyszły, ja nie chcę znowu cukrzycy 😪
@kataryna83 piękne i klasyczne imiona, ciekawe kto teraz u Ciebie w brzuchu przesiaduje 🤗🥰
Kto w brzuchu to dowiem się lada chwila. W poniedziałek wieczorem przyjedzie do domu pielęgniarka po próbkę krwi do NIFTY Pro. Zaznaczyłam też płeć. Zrobiłam bez żadnego zastanowienia a już miałam plan zostawić tę niespodziankę do porodu. Z jednym z synów tak zrobiłam ale teraz chyba jestem bardziej ciekawa niż kiedyś.

Spokojnie. Tam wszystko jest chronione. Natura wie najlepiej co robi.

reklama
Jestem po. ☺️

Bejbe rozwija się ok, ma 3 cm ☺️
❤️serduszko 170 uderzeń na minutę.
📆 Jestem 9+6.

Ponoć bardzo duże unaczynienie co może odpowiadać za plamienia, ale żadnych nieprawidłowości nie stwierdzają.

Ale zaskoczyła mnie Profesor bo powiedziała, że termin CC raczej grudniowy
Pięknie widać.
Ja chodzę do lekarza, który jest specjalista w usg ciąży i prenatalnych. On nie pokazuje takich ujęć maluszka tylko ciągle mierzy i oblicza coś co nie jest do niczego podobne. Po niedzieli mam wizytę u normalnego położnika to może dostanę pierwszą pamiątkę z usg co będzie wyglądać jak dziecko. 😁😁😁

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry