• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

Czekam na wizytę u kardiologa, stres ogromny jakie ciśnienie mi wywali. Dopegyt zapewne wjedzie
Ja nam glukoze 97 na maks chyba 98. Muszę zrobić kolejne badanie chyba z krzywą i z moim Tsh na poziomie 0.03 też mam iść do endokrynologa.
Zaczyna się ciekawie.
Ale teraz myślę że ta glukoza może być powodem mojego masakrycznego osłabienia, kilka razy dziennie mam takie zjazdy.

reklama
Kto w brzuchu to dowiem się lada chwila. W poniedziałek wieczorem przyjedzie do domu pielęgniarka po próbkę krwi do NIFTY Pro. Zaznaczyłam też płeć. Zrobiłam bez żadnego zastanowienia a już miałam plan zostawić tę niespodziankę do porodu. Z jednym z synów tak zrobiłam ale teraz chyba jestem bardziej ciekawa niż kiedyś.
Ja liczę na to, że już w następnym tygodniu się dowiem. Też zaznaczyłam płeć

Ty już oddałaś krew?
Ciekawe jak długo trzeba czekać na wyniki.
Mi dziś pielęgniarka mówiła że jak pobierze w poniedziałek i nada kurierem we wtorek to do soboty powinny być wyniki. Na stronie napisali że min. 5 dni od dotarcia próbki do laboratorium.
Wczoraj pielęgniarka była u mnie na pobraniu w pracy. Mówiła, że czeka się około 10 dni roboczych ale najczęściej 6 dni i powinny być wyniki. Trochę się cykam tych wyników ale wolę je znać jeszcze przed prenatalnymi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry