styczniowe marzenie
Aktywna w BB
Czyli mam rozumieć że w sobotę jak rozpocznę 11+0 to mam mówić że to 12 tydzieńWłaśnie wbiłam w czat i on mówi, że jest tak jak Ty pisałaś![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czyli mam rozumieć że w sobotę jak rozpocznę 11+0 to mam mówić że to 12 tydzieńWłaśnie wbiłam w czat i on mówi, że jest tak jak Ty pisałaś![]()
Teoretycznie tak . Nie ma zerowego tygodnia ciązy . Pierwszy dzień miesiączki to pierwszy tydzień ciązy . Czyli jak byłyśmy w 3dc to byłyśmy w pierwszym tygodniu (potencjalnej) ciązy . 8 dc to drugi tydzień ciązy ... itd...Czyli mam rozumieć że w sobotę jak rozpocznę 11+0 to mam mówić że to 12 tydzień![]()
Kciukasy!Ja nie mogę jakoś wytrzymać zapachu masła podsmażanegotrzymajcie kciuki zaraz wchodzę na wizytę
Tak.Czyli mam rozumieć że w sobotę jak rozpocznę 11+0 to mam mówić że to 12 tydzień![]()
Jaki juz bąbel duzyJestem po.
Bejbe rozwija się ok, ma 3 cm
serduszko 170 uderzeń na minutę.
Jestem 9+6.
Ponoć bardzo duże unaczynienie co może odpowiadać za plamienia, ale żadnych nieprawidłowości nie stwierdzają.
Ale zaskoczyła mnie Profesor bo powiedziała, że termin CC raczej grudniowy
Będziemy Sylwestra mieć już z bombelamiJestem po.
Bejbe rozwija się ok, ma 3 cm
serduszko 170 uderzeń na minutę.
Jestem 9+6.
Ponoć bardzo duże unaczynienie co może odpowiadać za plamienia, ale żadnych nieprawidłowości nie stwierdzają.
Ale zaskoczyła mnie Profesor bo powiedziała, że termin CC raczej grudniowy
Jakie my tam doświadczone , chyba w panikowaniuChyba tak, ale mam wrażenie że tu same doświadczone mamy i to jednak inne odczucia i obawy. Niektóre pytania czy wątpliwości mogą być dla takich mam błahe i dziwne, a obawiam się oceny![]()