styczniowe marzenie
Aktywna w BB
Dzień dobry dziewczęta
szczerze to myślę, że nasz organizm się w pewnym momencie przyzwyczaja do tych hormonów stąd te objawy już nie są jakieś zabójcze. Tak staram sobie to tłumaczyć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też właśnie sobie tak tłumaczę. Moje mdłości się trochę wyciszyły ale nie wiem czy przez to przeziębienie i przez to że nie mam smaku czy jak. Dodatkowo piersi już też tak nie bolą. Panikuje strasznie, a wizyta 18-stegoDzień dobry dziewczętaszczerze to myślę, że nasz organizm się w pewnym momencie przyzwyczaja do tych hormonów stąd te objawy już nie są jakieś zabójcze. Tak staram sobie to tłumaczyć
Ja biorę 4x dziennie luteinę pod język i ona powoduje u mnie mdłości...:/A ja się za szybko pochwaliłam![]()
Mam podobnie. Oprócz tego odrzuciło mnie od kawy. Teraz pije herbatę, wodę oraz Soki lub Pepsi zero ( ale w bardzo małych ilosciach)Od razu człowiekowi raźniej jak się wie, że się nie jest samemu z takimi objawamiOd kilku dni mam tak, że czuję się dobrze tylko w trakcie jedzenia, a 5 minut po posiłku już mnie mdli.. no ale przecież nie mogę jeść bez przerwy
A jak Wam idzie z piciem? Zawsze piłam dużo wody, a teraz mnie zupełnie odrzuca, muszę się zmuszać do kilku łyczków co jakiś czas