• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

Też czekam z utęsknieniem, ostatnia 6+5 a następna to już 9+2 i mam wrażenie że duży odstęp czasu. Co do imion, jak będzie chłopiec to mamy 3 typy Hugo, Jan albo Jakub a dziewczynka póki co tylko jedno Różanna bo córka uparła się że ma być Różyczka a ja chciałabym by też kończyło się na Anna
A pierwsza córeczka jak ma na imię?

reklama
moja prababcia miała na imię Apolonia i z opowieści mojej babci to nikt nie zwracał się do niej Pola 😅 także my na pewno będziemy chcieli po prostu Pole. Mamy też dość mocno popularne polskie nazwisko także Pola czy Antoś będą super pasować
Dobrze, że mówisz to Apolonia z miejsca odpada bo bym chciała żeby jednak zwracali się Pola.

Dla dziewczynki o wiele łatwiej mi przychodza do głowy imiona. Pod uwagę bierzemy Nelia, Pola, Jagoda.
Dla chłopca kompletnie nie mam. Podoba mi się Antoś ale połowa koleżanek z pracy ma synów Antosiów 🥲 Na top liście też mamy stare imiona bo te takie popularne raczej do mnie nie przemawiają typu Adam, Piotr, Michał itp.
Syn ma na imię Julian i to było imię wybrane na ostatnią chwilę.

reklama
A mnie łapie jakieś przeziębienie albo wirus. Bo w sumie zaczęło się od młodego, przeszło na moją mamę, męża i ja od wczoraj walczę z katarem i osłabieniem 😭
Jutro miałam mieć wizytę ale ja przekładam bo nie dam rady jechać.
No i dzisiaj mam urodziny i jakiegoś doła, że nie dość że chora to jeszcze pogoda się zepsuła i jest brzydko 🫣
Czas mi leci mega szybko, wchodzę dzisiaj w aplikację a tam już 8+4. Z synem mi jakoś wolniej leciało 🤣 Ale się cieszę bo chciałabym już być po prenatalnych i wiedzieć co i jak.
Maz mi obiecał dzisiaj zakupy bo nie mam już w czym chodzić ale zobaczymy jak się będę czuła bo na ten moment marnie to widzę 😵‍💫

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry