• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
A mnie łapie jakieś przeziębienie albo wirus. Bo w sumie zaczęło się od młodego, przeszło na moją mamę, męża i ja od wczoraj walczę z katarem i osłabieniem 😭
Jutro miałam mieć wizytę ale ja przekładam bo nie dam rady jechać.
No i dzisiaj mam urodziny i jakiegoś doła, że nie dość że chora to jeszcze pogoda się zepsuła i jest brzydko 🫣
Czas mi leci mega szybko, wchodzę dzisiaj w aplikację a tam już 8+4. Z synem mi jakoś wolniej leciało 🤣 Ale się cieszę bo chciałabym już być po prenatalnych i wiedzieć co i jak.
Maz mi obiecał dzisiaj zakupy bo nie mam już w czym chodzić ale zobaczymy jak się będę czuła bo na ten moment marnie to widzę 😵‍💫
Wszystkiego najwspanialszego !!!
Dwa dni zaniku objawów i już panika, ale spokojnie. Nudności dzisiaj wróciły 🫩
Skąd ja to znam 🤣🤣🤣
Zazdroszczę Wam apetytu. Ja przed ciążą zawsze jadłam śniadanie na wypasie a teraz najlepsza jest kanapka z pomidorem, chociaż dziś udało mi się wcisnąć jajecznicę :)
Ja tez zazdroszcze !
Ja w każdej z ciąż miałam wilczy apetyt . A tu mogę nie jeść .
W poprzednich musialam zjeść bo bylo mi nie dobrze , zaraz słabo się robiło itp. A w tej im mniej jem tym lepiej . 🙈
Liczę że to na dziewczynke 😂🤣🤣🤣

Ja w pierwszej ciąży 30 kg 🙈 w drugiej 24 kg 🫣 I druga z cukrzycą !
A diety pilnowałam baaaardzo restrykcyjnie. I mimo to tak przytyłam 🙈 Dzieciaki mieli idealną wagę 3600 g i 3650 g .
Ale startowałam z niedowagą (teraz tez tak jest ) i miesiąc po porodzie juz ważyłam tyle samo ile przed ciążą. 😅
Zobaczymy jak tu będzie , na razie waga stoi , ale to przez to ze prawie nic nie jem 🫣😌 a jak cos wcisnę to albo jakies warzywo, albo zupkę jakąś... 🤷‍♀️
No i w tej ciąży wiecej się ruszam , juz dwójka dzieci na pokładzie więc nie ma opcji się lenić 😅
Powiedzcie mi kiedy w koncu będzie lato 😔 co za zgniła pogoda ... raz ciepło a za chwile zimno , teraz u nas zbiera się na deszcz 😕 na dzialce nie da się posiedzieć bo juz wiatr zimny ...
Mam nadzieję że lato nie będzie takie jak w zeszłym roku 🙄

Zazdroszczę Wam apetytu...Ja ogolnie to jem normalnie, ale przed ciążą miałam zdrowa dietę, dużo warzyw, a teraz np na paprykę się patrzeć nie mogę, a wcześniej jadłam codziennie...

reklama
Dobrze, że mówisz to Apolonia z miejsca odpada bo bym chciała żeby jednak zwracali się Pola.

Dla dziewczynki o wiele łatwiej mi przychodza do głowy imiona. Pod uwagę bierzemy Nelia, Pola, Jagoda.
Dla chłopca kompletnie nie mam. Podoba mi się Antoś ale połowa koleżanek z pracy ma synów Antosiów 🥲 Na top liście też mamy stare imiona bo te takie popularne raczej do mnie nie przemawiają typu Adam, Piotr, Michał itp.
Syn ma na imię Julian i to było imię wybrane na ostatnią chwilę.
Wszystkiego co najlepsze! Bądź szczęśliwa i radosna! Oby syn był zdrowy a dzidziuś w brzuszku dobrze się rozwijał🌸🤗

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry