• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
Ja też miałam nie robić bety ale wczoraj też jakieś lęki mnie wzięły, co z kropkiem. Bo tak spokojnie jest. Przechodząc przypadkiem w mieście koło ALAB jeszcze przed 15 wstąpiłam na krew. Jakoś jest mi lepiej jak podglądam co tam się dzieje.
Oczywiście wyników nie było do 21.00 więc śniło mi się że ciągle tam zaglądam i były bardzo za wysokie i prawie zerowe. Masakra

Oczywiście o 6.00 dostałam wiadomość i są: 19118.5 ml.
Chyba spróbuję przyspieszyć USG. Żeby potwierdziec bicie serduszka.😊

Pozdrawiam

Ja też miałam nie robić bety ale wczoraj też jakieś lęki mnie wzięły, co z kropkiem. Bo tak spokojnie jest. Przechodząc przypadkiem w mieście koło ALAB jeszcze przed 15 wstąpiłam na krew. Jakoś jest mi lepiej jak podglądam co tam się dzieje.
Oczywiście wyników nie było do 21.00 więc śniło mi się że ciągle tam zaglądam i były bardzo za wysokie i prawie zerowe. Masakra

Pozdrawiam
Jaki piękny wynik! 🥹

Nie ma dalej 😔 Próbowałam zadzwonić wczoraj do labu ale pracują do 15:30. Wysłałam im maila, ale pewnie też odczytają dopiero po 7:30 bo tak zaczynają pracę. Mam tylko nadzieję że nie zgubili mojej próbki....
I jak i jak?
nervous spongebob squarepants GIF

Nie śmiało mogę dołączyć.
Beta z 09.05 - 19
Z 11.05 - 59
Czekam na wizytę 21 maja. Jestem już po jednym cc więc zależy mi na szybkiej wizycie. Ciążę wyłapałam mega szybko bo tak naprawdę okres powinnam mieć max dzisiaj. Objawów mam sporo, pierwszą ciążę na początku o wiele lżej przechodziłam na tym etapie 🫢
U mnie dopiero 4+5 tydz.

Nie śmiało mogę dołączyć.
Beta z 09.05 - 19
Z 11.05 - 59
Czekam na wizytę 21 maja. Jestem już po jednym cc więc zależy mi na szybkiej wizycie. Ciążę wyłapałam mega szybko bo tak naprawdę okres powinnam mieć max dzisiaj. Objawów mam sporo, pierwszą ciążę na początku o wiele lżej przechodziłam na tym etapie 🫢
U mnie dopiero 4+5 tydz.
Witamy! 😍

Pozdrawiam
Wow, pięknie rośnie 🩷

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry