• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

A z miesiączki który tydzień wychodzi teraz? Ja idę jakoś 5+4/5 i się boję, że nie będzie nic jeszcze widać 🫣
Ja też właśnie 5+4, ale jak na złość nie było późniejszych terminów u mojego gin, więc wzięłam co było:D Ale może i lepiej, bo potrzebuje szybko skontrolować moją tarczycę, choruję na niedoczynność i pewnie będzie trzeba dostosować nową dawkę leków.

reklama
Ja też właśnie 5+4, ale jak na złość nie było późniejszych terminów u mojego gin, więc wzięłam co było:D Ale może i lepiej, bo potrzebuje szybko skontrolować moją tarczycę, choruję na niedoczynność i pewnie będzie trzeba dostosować nową dawkę leków.
O no to faktycznie lepiej ☺️ Ja w sumie idę wcześniej bo jestem po jednym cc, więc chciałabym zobaczyć czy napewno wszystko tam ok.

Ja tez się trochę martwię , bo nie mam żadnych objawów... piersi bardzo mnie bolały 8 dpo , a teraz prawie wcale nie bolą ... żadnych mdłości , nic ... z jednej strony fajnie by było gdyby tak zostało a z drugiej Wy już macie tyle objawów a u mnie zero ze mnie to martwi ... jutro zbadam przyrost bo nie wiem czy po 12 h ma jakis sens ?

Ja tez się trochę martwię , bo nie mam żadnych objawów... piersi bardzo mnie bolały 8 dpo , a teraz prawie wcale nie bolą ... żadnych mdłości , nic ... z jednej strony fajnie by było gdyby tak zostało a z drugiej Wy już macie tyle objawów a u mnie zero ze mnie to martwi ... jutro zbadam przyrost bo nie wiem czy po 12 h ma jakis sens ?
Po 12 chyba nie ma co badać, poczekałabym do 48. Ja ostatni pomiar miałam w poniedziałek i od wczoraj sobie wkręcam panikę. Głupia ja

Po 12 chyba nie ma co badać, poczekałabym do 48. Ja ostatni pomiar miałam w poniedziałek i od wczoraj sobie wkręcam panikę. Głupia ja
No głupie my 😂 zamiast się cieszyć to się rozglądamy za wymiotami 🤣🤣🤣
Zanim zaszłam w ciążę to mówiłam sobie abym tylko nie miala mdłości jak w poprzednich a teraz martwię się że ich jeszcze nie ma 😂😂😂

Dziewczyny a macie jakies przeczucia co do płci ? 😊

Może zwariowałam, ale tak panikuje czy wszystko jest dobrze bo wszelkie objawy zniknęły, że pobrałam się jeszcze na betę. Tak się boję że coś jest nie tak 😭
Nie stresuj się. Może tak być. U mniemasz różnie z tymi objawami, mdłości mam od czasu do czasu. Piersi przestały boleć… mam nadzieję, że to tak po prostu jest. Tak miałam we wcześniejszej ciąży

Może zwariowałam, ale tak panikuje czy wszystko jest dobrze bo wszelkie objawy zniknęły, że pobrałam się jeszcze na betę. Tak się boję że coś jest nie tak 😭
Przytulam bo mam podobnie 🫂 . Chyba taki jest po prostu nasz los - przyszłych mam, żeby zawsze martwić się o nasze maleństwo.
Dziś prawie nie spałam i temperatura rano oczywiście o 0,4 stopnia w dół. Ciągnie mnie i kłuje od wczoraj non stop. Pryszcze na brodzie się uspokoiły już kilka dni temu, piersi też nie czuję już po uwolnieniu ze stanika jak kilka dni temu, kawa nadal mi smakuje...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry