reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Ja dla siebie przygotowałam na wyjście takie spodnie a'la grubsze leginsy żeby było wygodnie i sweter taki dłuższy i szerszy :)

dla Zośki mam body na to pajacyk welurowy taki gruby w miarę i na to kombinezon, czapa, kocyk i pieluszka tetrowa dla osłony :) U nas między szpitalem a parkingiem są dosłownie 2 kroki a samochód jest ciepły w 3 min więc nie chcę przegrzać :)

reklama
A ja dzis kupiłam córci kilka nowych ubranek do szpitala :) tak sie ciesze ze mogłam to zrobic !!!! Odpisze co i jak na ogólnym. :) taka mała rzecz a cieszy :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 81
magsus przeslodkie.
Ja to mam kupiinych kilka rozowych rxeczy a tak to wszystko po synku i siostra dala po corci. A wyszlo tego tyle ze szok.
Ja juz w terminie a u mnie prawie nic nie przygotowane w calosci. Do niedzieli musze to ogarnac

Przyyyyszła karuzelka :D Skręciłam ją i jestem prawie szczęśliwa. Prawie, bo oczywiście nie mogę jej sprawdzić bo nie mam bateri :/ i muszę czekać do jutra. Ech

hej hej :p wiem że temat już był ale znaleźć go graniczy z cudem więc zapytam jeszcze raz
jaki materac polecacie, jaki kupiłyście do łóżeczka? myślałam, że moja mama ma materac kokos-gryka ale okazało się, że nie nada się dla maleństwa, w sklepie patrzyłam na właśnie kokosowo-gryczany i na lateksowy, nie wiem który jest lepszy, cenowo niby nie duża różnica między nimi

Jakie polecacie laktatory? Ja mam reczny Avent Isis. Wczoraj bylam u kolezanki to ona piersia nie karmi ale sciaga mleko i podaje butla. Jest w stanie sciagnac po 160ml z kazdej piersi. Jestem pod wrazeniem
A sciaga laktatorem Medela Mini Electric
Nowy taki jest po 240zl a uzywane 120-160. Zawsze mozna nowe koncowki kupic

reklama
Marika ja mam z TT ręczny ale nie polecam. hmm na razie nie kupowałabym elektrycznego, po co jeśli będziesz karmić piersią, a to jak sama napisałaś nie mały wydatek. ten ręczny co masz na razie ci wystarczy

Do góry