reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Gosiu przepraszam ale nie zrozumialam imbir w ciazy nie??Dlaczego????Przeciez imbir to nawet polecaja na mdlosci ....
na mdłości polecają i imbir i mięte ale w obu przypadkach zdania są podzielone jedni twierdzą że można inni że nie można a inni że z umiarem wiec ja z umiarem i piłam mięte i piłam herbatę z imbirem myślę ze to najrozsądniejsze ;-)

Nikki widziałam była 19.09 na forum wiec od kilku dni nie zagląda mam nadzieje ze wszystko u niej ok:tak:

reklama
Witam Was wszystkie!
troche zawstydzona jestem bo póki co forum mam styczniówek tylko czytam ( choc temat mnie też oczywiscie dotyczy) a nie mam nigdy czasu ( i odwagi:wściekła/y::wściekła/y:) się odezwać ...
Z racji faktu że tak jak większość z Was cieszy mnie dzisiejszy piekny :laugh2: dzień i z kubkiem gorrącej herbaty siedze przed komputerem...w koncu się odezwę :sorry2:

...

witaj i GRATULACJE:-)

Kurde dziewczyny ma ktoras kontakt z Nikki??Zaczynam sie niepokoic...Nawet jak Wiktor byl w szpitalu znajdowala minutke na BB.....

sama si zastanawiam :sorry:

na mdłości polecają i imbir i mięte ale w obu przypadkach zdania są podzielone jedni twierdzą że można inni że nie można a inni że z umiarem wiec ja z umiarem i piłam mięte i piłam herbatę z imbirem myślę ze to najrozsądniejsze ;-)

Nikki widziałam była 19.09 na forum wiec od kilku dni nie zagląda mam nadzieje ze wszystko u niej ok:tak:

A jak z umiarem to rozumiem;-)Z umiarem to wszystko wolno:-)
Ja herbatke pilam w pierwszym trymestrze special for ciezarowki...tylko raz...bo byl tam imbir wlasnie..a ja nienawidze,nie toleruje imibiru.Za przeproszeniem rzygam po nim dalej niz widze...:-)Ale miete to lubie,popijam czasem...

Tez mam nadzieje,ze wszystko u niej w porzadku....

Witam, jak zwykle naskrobałyście tyle że nie można wszystkiego przeczytać:-)

Ja jak byłam w szpitalu i dawali mi nospę to wcale jej nie brałam,
ani później w domu, chyba że miałam skurcze ale to zdarzyło sie raz czy dwa tylko. Za to bardzo pilnowałam brania luteiny. Każdy przypadek jest inny, więc chyba najlepiej zadzwoń do gina i zapytaj czy masz brać nospę jeśli wcale nie czujesz skurczy.

Załamałam się troszkę czytając to forum. Niektóre babeczki piszą, że przybyło im tylko 3,5 czy 4 kg... ZAZDROSZCZĘ
Przy wzroście 168 jestem juz 8,5 kg na plusie. Zaczynałam od ok 56,5. Teraz ważę 65 kg i czuję się tak okrąglutka i pulchna, że zimowe bałwantki przy mnie to wieszaki. :confused2:
Po potwierdzeniu ciąży rzuciłam się na jedzenie z wielką ochotą i bez poczucia winy, więc sama jestem sobie winna...:-p

To się ciesz, ja przy wzroście 168, ciążę zaczynałam od 65 kg, a teraz 74 kg, ale wszyscy mówią że dodatkowych kg nie widać wszystko w brzuszek idzie. Biegając przy dzieciaczku, szybko pozbędziemy się dodatkowych kilogramów:tak:

Witajcie! Co do wagi to aż się boję:szok: Wlazłam na wagę. 6,5kg na plus. Te przeklęte słodycze:wściekła/y: Od dzisiaj koniec:-D Łatwo się mówi. Całe życie nie lubiłam słodkiego. Żadnych czekoladek itp. Raz na rok może zjadłam a teraz chyba całe życie nadrabiam:-D

To tak jak ja, zawsze przed miesiączką musiałam zjeść coś słodkiego, a teraz codziennie:-(

Paula, JoL gratuluje córeczek!!!:-)
Sylwia dużo zdrówka dla Oskarka!
Ivi a smarujesz sie czymś? Ja narazie smaruje sie codziennie rano i wieczorem albo oliwa z oliwek albo oliwka dla niemowlat w polaczeniu z woda oczywiscie bo wtedy sie wchlania lepiej i ciagle mam tlusciutki bruszek..narazie nic nie zauwazylam, ale mysle ze nie unikne rozstepow zwlaszcza, ze juz przed ciaza mialam:wściekła/y:
A co do slodyczy to ja zawsze je kochalam i nic sie nie zmienilo:-D boje sie na wage wchodzic!!!

Ostatnia edycja:
Ja to nie tyle co czekoladę ale ciacha:tak: Małżonek znalazł taką cukiernią gdzie mają boskie eklerki, pączki, ptysie. I to on mnie pasie:-Dbo jak mu mówię przywieź jednego pączka to on mi całą torbę przywozi i później się torturuję dopóki nie znikną:-D

reklama
Ja to nie tyle co czekoladę ale ciacha:tak: Małżonek znalazł taką cukiernią gdzie mają boskie eklerki, pączki, ptysie. I to on mnie pasie:-Dbo jak mu mówię przywieź jednego pączka to on mi całą torbę przywozi i później się torturuję dopóki nie znikną:-D

A ja z koleżankami w pracy sie objadam, we dwie jesteśmy w ciązy i te które nie są mówią że my sobie pozwalamy bo możemy, a one będą z oponami chodzić, ale jedna z tych nie ciężarnych codziennie przywozi, rogaliki francuskie nadziewane czekoladą. Mniam:tak:

Do góry