Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak sobie szperam na necie i trafiłam na coś takiego:
Gdy kwas foliowy szkodzi - Ciąża - Jestem w ciąży - Onet.pl Dziecko
Chyba zaraz szału dostanę![]()
dziewczyny,od dwóch dni mam problem z routerem...cały czas rozłącza się.Obiecali nam wymienić w poniedziałek lub wtorek...nie wiem czy Was nadrobię...tyle dni...
Mam nadzieję,że uda mi się tego posta wysłać
Całuski dla każdej i do napisania...
Witam porannie , u nas piekne sloneczko ja z kawka ´, mloda oglada bajki, o m odsypija, nawet wczoraj za pardzo nie poszalal .Jedno co mnie denerwuje to to , ze on normalnie nie pali , ale jak wypije to jakos do fajek go ciegnie. Pozatym czy wy tez tak biegacie do toalety bo ja ostatni to rekordy pobijami , jak jest z waszym apetytem , bo ja jem jak juz musze, chyba na leze do tych co przy koncowce chudna.
Cześć Dziewczynki,
Dawno mnie tu mnie było- przepraszam ;-(((( Ale najpierw problem z kompem- 2 tyg odcięta od internetu (mam radiówkę i jakaś awaria była), a potem jak się udało zalogować to ponad 150 stron miałam do nadrobienia... Produkujecie z szybkością światła ;-) Próbowałam nadrobić zaległości i troche mi sie udało, ale ciągle jestem jakieś 80 stron w plecy... Ale dziś może mi sie uda ;-)
Ja sie tylko pochwalę, że w czwartek byłam u gin- moja malutka rożnie dobrze, waży równe 2 kg, a co najważniejsze przekręciła sie główką w dół, wiec CC odwołane ;-)
Cięgle wyprawki skompletowanej nie mam- mam tylko troche ciuszków i to tyle, ale w tym m-cu biore sie za poważne zakupy ;-)
Czesc dziewczyny mam takie pytanie czy was tez boli brzuch i podbrzusze w sumie caly mnie boli i od czasu do czasu twardnie ale moze to byc ze nasza Nikolcia ma juz malo miejsca do wyrabiania.

czuje się odrazu atrakcyjniejsza że no wiecie....pociągam jeszcze męża - z takim korbolem 

Klara - widzę, że zaplanowane wszystko na tip top. Ja myślę, że jak ty Cyprianka urodzisz 23 grudnia to w wigilię choćbyście jedli pierożki z mrożonki i barszczyk z kartonu to będziecie najszczęśliwsi na świecie. To znaczy raczej twój mąz to będzie jadł - bo ty dzień bo CC to jeszcze dietka - ale jak myślę, też ci to nie przeszkadza. ;-) Fajnie, że tak sobie szykujecie już.
Przy okazji ta głodówka i dietka po CC mnie interesuje, czemu po SN takiej nie ma? Czy jest a ja nie pamiętam ... ;-)
Tysiolek miłych zakupów - melduj potem co zakupiłaś bo ja lada dzień też mam w planie poznańską IKEA odwiedzić ;-)
..tyle pamiętam po wcześniejszym cc, a co do sn to nie wiem, bo u mnie sn skończył się cesarką...
znam go
!!Oj, to współczuję.U mnie jak brak internetu to podobnie jak Klara M, jak bez wody i prądu.anetrix pisze:dziewczyny,od dwóch dni mam problem z routerem...cały czas rozłącza się.Obiecali nam wymienić w poniedziałek lub wtorek...nie wiem czy Was nadrobię...tyle dni...
Mam nadzieję,że uda mi się tego posta wysłać
Całuski dla każdej i do napisania...
Słodko.Kaja_10 pisze:Popijam kawkę i wzdycham nad nowymi ciuszkami. Wczoraj od mamy przywiozłam - matko jakie cuda nakupiła plus piękny miś przytulanka, którego ubrala w buciki mięciutkie - uwaga.. moje z dzieciństwa. ;-) Te buciki kilka dzieci obeszło, nawet moj starszy syn je miał ale nie sądziłam, że nadal są w całości... mają 40 lata nadal bielutkie, frotkowe - chyba były specjalnie traktowane. Wszystko wyprane, pachnące
;-) Rozkoszne to jest![]()
Dieta chyba jest dlatego, że to zabieg operacyjny na brzuchu. Chociaż nie ingeruje bezpośrednio w przewód pokarmowy, ale jednak powłoki brzuszne są otwierane, a to wszystko razem tam jest. To na moją logikę, bo medykiem nie jestem.Kaja_10 pisze:Przy okazji ta głodówka i dietka po CC mnie interesuje, czemu po SN takiej nie ma? Czy jest a ja nie pamiętam ...