Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie boje sie bólu ,nacinania czy innych rzeczy

Ja zaczęłam oglądać serial "chirurdzy" i ryczę mniej więcej co drugi odcinekDziewczynki,
dajcie mi jakies tytuly odmozdzajacych filmow o milosci, dramatow i w ogole takich na ktorych sie lezka zakreci:-)
Od razu zaprzeczam, nie nie jestem masochistka. Po prostu chce mi sie powzruszac.
Oglądam przez youtube
Odbarwiacz do tkanin Dr.Beckmannpatrysiu,a co to za odplamiacz?Napisz proszę...jak będę w Polsce,to kupię koniecznie bo mnie też się czasem takie wpadki zdarzają![]()
przez granatowe spodnie przefarbowały mi się białe rzeczy co przez to były niebieskie a teraz sa bialutkie takie jak były:-)z allegro zamówiłam z przesyłką zapłaciłam 20 zł.75 g ale warto
no i sie zastanawiam co ja bede miała za poród skoro mnie wolno tylko leżeć
heh no trudno pewnie bede znowu się męczyć ale przezyjemy to 
co narzekam narzekam bo jednak ten stan w ciąży nie jest łatwym czy poród ale jednak to jest piekny czas kobiety
Hej laski
Walnijcie mnie porządnie w łeb,zaczynam panikowac co do porodu,strasznie sie boje ,ze cos nie tak pójdzie ,ze cos sie stanie mnie albo dzidziusiowi
Nie wiem czemu mam taki strachNie boje sie bólu ,nacinania czy innych rzeczy
Właśnie zarobiłam ciasto na pączki:-)
Anetrix ja się z Tobą zgadzam - psychika kobiety to jak tajna broń - ja jestem święcie przekonana, że tylko z mojego uporu nie urodziłam, jak mi "cudowna" doktor w szpitalu powiedzała, ze w 27tc,. to ona mnie widzi na porodówce - wściekłam się wtedy i zaparłam się w sobie, że nie urodze i działabo najczęściej "wsłuchiwanie" się w macicę i czekanie jak na szpilkach na pierwsze skurcze daje przeważnie odwrotny skutek(pilnowana woda też dłużej się gotuje,właśnie dlatego mówi się ogólnie,że te dziewczyny,które miały problemy,skurcze przedwczesne i zagrożenia przedwczesnymi porodami,najczęściej przenaszają maleństwa...właśnie psychika hamuje porody.
spadam,brzuchatki do pracy bo to moje ostatnie podrygi mam nadzieję....we wtorek idę do położnej i będę ubiegac się o zwolnienie całkowite
tak samo jest z lekami - wierzymy w moc ich działania więc działają, a nie dlatego, że są takie super;-)Mój też się śmieje ze mnie, że jak ja pójde urodzić skoro w szpitalu nie będzie dostępu do forumna szczescie nic mi o tym nie wiadomonawet dla swojego powiedzialam "o kurde, snilo mi sie ze agagsm urodzila"
a on najpierw popatrzył na mnnie jak na durnia,a pozniej powiedział, że mam obsesje
i że mi zablokuje to forum bo nie żyję realnym życiem
ALE MAŁO CZASU NAM JUŻ DO PORODÓW ZOSTAŁO!!!
Sylwia100-napisałaś że cie jakaś trauma dopadła..że coś się stanie tobie lub dziecku. nie wiem czy cie to pocieszy,ale mnie jeszcze gorsze myśli dorwałyzaczelam sie bać że urodzę chore dziecko.. takie jak w tych reklamach fundacji na tvn czy na polsacie. dla mnie zdrowie malutkiej to priorytet i nie wiem jak bym się zachowała gdyby okazalo sie ze z moją coreczka jest cos nie tak.. ale to wszystko wlasnie przez te glupie reklamy.. ja rozumiem,ze chca ludzi uwrażliwić na krzywde jaka spotkala inne dzieci, bo wtedy wszyscy chetniej pomagaja.. ale mi np. smutno jest coś takiego oglądać, a szczególnie w ciąży.. dziwna jestem

No i co do schiz to mnie czasem tez takie myśli nachodzą dziwne - i szybko przestaje się w nie zagłębiać, bo się nakręcam - strach rzecz ludzka, tylko jak dla mnie to i tak wszystko w rękach Boga...Sylwia tez mam takie schizy. Probuje je szybko wyganiac z glowy. A najbardziej boje sie smierci.
Jak widze filmy o dzieciach, o ktorych pisze Paula to przelaczam szybko tv.
Zaczynam od razu myslec, czy prowadzilam sie na tyle dobrze w ciazy, ze nic nie zaszkodzilo maluchowi? Czy dobrze sie odzywialam, czy nie za malo mu? czy to, ze napilam sie winka czy piwka mu nie zaszkodzilo? ecc.
Miałam taką sytuację w szpitalu jak mi pesar założyli, zjechali mnie lakerze za odmowę sterydów i powiedzieli, że za 2 tyg. urodzę, że leżałam i ryczałam z nerwów i patrzyłam w okno i wtedy przyleciały sobie dwa białe gołąbki i tak krążyły nad oknem i sobie pomyślałam, że to taki znak od Tego z góry, że wszystko będzie dobrze i od tego czasu się tej myśli trzymam, a szczególnie wtedy jak mnie te schizy nt. porodu i komplikacji nachodzą