• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny trzymajcie kciukasy !!!
Jade do szpitala...
jakby mnie zostawili na dłuzej to napisze do ktorejs z Was smsa

myslałam że jakos samo przejdzie ale cisnienie z przed chwili 170/100 :-(:-(:-(

z tego wszystkiego zaczełam płakac jak wół

a moze dadza mi paracetamol i przejdzie co ? tzn nie wiem co sie daje przy takim cisnieniu ...ratunku ANTETRIX moze ty coś wiesz ???
ojej faktycznie nieciekawie oby wszystko się unormowało:sorry:kciukaski już przesłane:tak:

reklama
Ale fajnie że asiax urodziła !!! :tak: ciekawe jak wszystko przebiegło i czemu więcej dowie sie dopiero po takim czasie?
u nas tez od razu nic nie mówią dopiero jak przynoszą wypisane papiery to można sobie poczytać co i jak :tak:
Dziewczyny trzymajcie kciukasy !!!
Jade do szpitala...
jakby mnie zostawili na dłuzej to napisze do ktorejs z Was smsa

mam nadzieje że szybko wrócicie do domu :tak:ja na ciśnienie też byłam w szpitalu w 1 ciąży i tam miałam idealne :cool: a w domu wysokie potem tylko tabletki mi przepisali jakby się podwyższyło to miałam brać :tak:

Dopisałam w wątku z smsami więcej od Asiax :tak:

Ach jak fajnie się czyta o narodzinach:-)

A ja mam wielka ochote na budyn czekoladowy mmmm:-pi chyba sobie zrobimy tak wieczorkiem bo M jest jeszcze w warsztacie no a fajnie tak razem sobie zjeść:tak:

reklama
tylko żeby nam się Roxeen nie zdenerwowała jeszcze bardziej na widok Panów w białym kitlu ;-) mi zawsze od tego ciśnienie wzrasta !!

na pewno będzie wszystko dobrze, czekamy Roxeen na wieści jak tylko wrócisz :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry