reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny trzymajcie kciukasy !!!
Jade do szpitala...
jakby mnie zostawili na dłuzej to napisze do ktorejs z Was smsa

myslałam że jakos samo przejdzie ale cisnienie z przed chwili 170/100 :-:)-:)-(

z tego wszystkiego zaczełam płakac jak wół

a moze dadza mi paracetamol i przejdzie co ? tzn nie wiem co sie daje przy takim cisnieniu ...ratunku ANTETRIX moze ty coś wiesz ???
ojej faktycznie nieciekawie oby wszystko się unormowało:sorry:kciukaski już przesłane:tak:

reklama
Ale fajnie że asiax urodziła !!! :tak: ciekawe jak wszystko przebiegło i czemu więcej dowie sie dopiero po takim czasie?
u nas tez od razu nic nie mówią dopiero jak przynoszą wypisane papiery to można sobie poczytać co i jak :tak:
Dziewczyny trzymajcie kciukasy !!!
Jade do szpitala...
jakby mnie zostawili na dłuzej to napisze do ktorejs z Was smsa

mam nadzieje że szybko wrócicie do domu :tak:ja na ciśnienie też byłam w szpitalu w 1 ciąży i tam miałam idealne :cool: a w domu wysokie potem tylko tabletki mi przepisali jakby się podwyższyło to miałam brać :tak:

Dopisałam w wątku z smsami więcej od Asiax :tak:

Ach jak fajnie się czyta o narodzinach:-)

A ja mam wielka ochote na budyn czekoladowy mmmm:-pi chyba sobie zrobimy tak wieczorkiem bo M jest jeszcze w warsztacie no a fajnie tak razem sobie zjeść:tak:

reklama
tylko żeby nam się Roxeen nie zdenerwowała jeszcze bardziej na widok Panów w białym kitlu ;-) mi zawsze od tego ciśnienie wzrasta !!

na pewno będzie wszystko dobrze, czekamy Roxeen na wieści jak tylko wrócisz :)

Do góry