Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
co do mleka... cycki twarde i bolące mlekiem ociekające miałam po powrocie ze szpitala przez jakieś dwa dni, a teraz mam właściwe miękkie nie bolą, a mleko leci na szczęście, ja nie umiem młodego do prawego cyca dostawić dostaje zawsze lewego i wisi na nim pół godziny, a z prawego ściągam zazwyczaj po 60ml jednorazowo i to dostaje z butli na noc, przynajmniej mam pewność że dobrze podjadł bo na cycu szybko odpływa![]()
Ivi ja myślałam o zwykłej niani, żeby bąbla słyszeć na dole, ale może z tym video to lepszy pomysł![]()

nie ucieknie przecież a teraz twoj spokój, samopoczucie i zdrowie Boryska ważniejsze..
- a chciałam dzisiaj iść do kina ale jak tak Mała będzie babci wyła to lepiej nie będe zostawiałą ! dziewczyny czytam o tym ile ściągacie z piersi i jestem lekko skołowana.... Jak ja laktatorem ściągam przed karmieniem żeby młodego nie zalewało to leci tak na prawdę niewiele.. A jak młody wisi na cycku to leci tyle że mleko mu po policzkach samo ścieka... a młody się wścieka że go zalewa![]()
Macie mlodsze troszkę dzieciaki z Kają niż moja, ale od równego tygodnia Misia śpi w nocy min.6h i daję rade bez odciągania - za leniwa jestem na wstawanieKaja a jak twoje cycuchy przy takiej przerwie, ja mojemu daje pospać max4h, bo nie wyrabiam z bólu![]()
U nas też fajne nocki, ostatnie karmienie ok10, potem 2-3 i rano po 7![]()
Mam taki system, że na wysokości piersi mam ręcznik kąpielowy i jak wstaję po 6-7h od ostatniego karmienia to jest calutki mokry;-)a śpię bez góry od piżamki, bo i tak ciągle mokra jest, więc już sobie darowałam jej zakłądanie na noc...A dzidzia jak mi prześi tyle, to potem opróżnia jednego cyca, odpoczywa 15 minut i dostaje drugiego, więc ladnie ściągnie ile w siebie zmieści...Oj tak - karmienie jest w glowie. Ja wogóle nie dopuszczam możłiwości, żeby nie karmić cycem - nawet jak bolało jak cholera to karmiłam, a teraz jak boli tylko jedna pierś, co się wolno goi, to wogóle luksus:-) A co najśmieszniejsze, nawet jak Miśka wisi cały dzień na cycu i non stop je - to piersi puste nie sa iciągle w nich jest mleko - więc to musi być w głowie, bo cyce juz jak flaki, a mleko jest...Karmienie jest w głowie - jestem juz teraz tego pewna bo wcześniej operowałam na teorii. Ja w ogole nie biorę pod uwage butelki, nawet nie wiem jakie mleko modyfikowane mialabym podać i gdzie kupić.
Mi póki co udało sie nie użyć laktatora ani razu - może dlatego, że go nie kupiłam, choć przy początkowym nawale miałam ochotę, ale z braku możliwości wyjscia z domu nie kupiłam, no i balam się bólu poranionych brodawek, że laktator mi jeszcze podrażni bardziej..jak musiałam upuścić to rękąCo do ściągania to nie mam na razie potrzeby, choć próbowałam ale jakoś mnie to boliJak chcę opróżnić do końca to ręką
Video niania jest super - świetna sprawa, ale cena też powalająca:-)AAA i jeszcze coś - my od wczoraj mamy video nianię i wreszcie jestem spokojna o sen mojego skarbulka:-) on śpi w łóżeczku na piętrze, a ja z odbiorniczkiem jestem na parterze i normalnie funkcjonujeW każdej chwili przecież mogę podejrzeć co robi, czy się rozbudza itd:-)
dziewczyny a czy przebieracie maluszki podczas snu, gdy usłyszycie prutki od kupki? Ja tego nie robię bo mi szkoda go wybudzać...
Dormark trzymaj sie kobieto - tyle co ty, to nie wiem kto się tak namęczył z tymi skurczami i ciągle nic...uściski mocne dla ciebie - lada moment Mija będzie z wami!pATRYCJA WLASNIE O TO CHodzi ze w Polsce to juz dawno by mi oxy dali a tu nie czekaja az naturalna droga , ale wiem , ze juz niedlugo i to mnie pociesza chociaz latwo nie jest .Jest to proba nerwow chyba dla calej mojej rodzinki,.