Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko nastaw się pozytywnie i nie odpuszczaj - jeśli oczywiście chcesz 
Czekamy na wypis... :-) Wypisy od 13... Tyle już wytrzymam... ;-)
Cycuchy dalej gorące. Do jednej go nawet przystawialm dzisiaj... possałz 15 minut i stwierdził, że jednak chce coś zjeść... ;-) Co nie zmienia faktu, że dalej nie umiem przystawić go dobrze do cycucha. Bo nie obejmuje całej brodawki. A do delikatnych to on nie należy. Ale najwyżej w domku spróbujemy poćwiczyć na spokojnie... ;-). Jak nie będzie tak mocno głodny...
Chce najpierw na tydzien zaprzyjaznic sie z laktatorem bo skoro nie karmiłam to dieta tez nie taka była,wiec od dzisiaj zaczynam jesc tak jak na matke karmiacą przystałosylwia - trzymam kciuki by się udało; jak stosujes homeopatię to BOIRON - RICIUNUS COMMUNIS 9CH - kup i weź pred przystawieniem Olisia 1 granulkę za każdym razem. Popłynie rzeka mlekaTylko nastaw się pozytywnie i nie odpuszczaj - jeśli oczywiście chcesz
Poza tym witam słonecznie i ide gratulować kacha_wawa ;-)
a granulki kupie napewno,tylko czy przy odciaganiu tez je brac?
W końcu też mi było głupio ciągle je wzywać. Zwłaszcza, że to i tak nic nie pomagało.
. Po czym sobie poszła...
Teraz dużo rzeczy wiem. Więc spokojnie w domu poćwiczę... Na wygodnym miejscu, z poduszką do karmienia, w wygodnej pozycji. I przede wszystkim będę mądrzejsza i nie będę go przystawiać, kiedy jest strasznie głodny, tylko wtedy gdy jest spokojny...Pies nadal zakochany - jak nie jestem pewna, czy słyszałam Emi, czy jakiś inny dźwięk to wystarczy spojrzeć, gdzie jest pies, bo sunia od razu pierwsza leci pod łóżeczko i wtedy już wiem :-)
pokarm mialam od razu ale słaby dopiero w trzeciej/czwartej dobie cycki gorące i dużo mleka, może to też od organizmu zależy ale fakt w domu na spokojnie bez towarzystwa udaje nam się najeść ale jak stoi nade mną pół rodziny jak to było przy naszym przyjeździe i tylko mam on głodny jest daj mu cyca, pokaż jak łapieDorciaa to nieprawda, że po cc jest pokarm później, to mit i wiele opracowań to obala - mój przypadek też. Mialam odrazu.;-)![]()

bez komentarza...trzymam kciuki ja już we wszystko uwierzę na pewno sie udaDziewczyny zazdroszcze wam karmienia piersiąmi jak Olinek był w szpitalu pielegniarki nie pozwoliły tylko był na butli
od wczoraj zaczełam walke z laktatorem i jak cos bedzie leciec to zaczne nynusia przystawiac ,myslicie ,ze sie uda?

Pumpkin sama dała radę, no ja nie mam gosposi, ale najwyżej odpuszczę sprzątanie, jakis obiad chyba zdąże zrobić na szybko jak śpi, dam radę, ja już naprawę mam dość tych wszytskich dobrych rad bo mi się od nich ryceć chce dlaczego mam sobie nie poradić to w końcu moje dziecko, po co mnie denerwują, cholibcia i już ryczę...