Kaja_10
Fanka BB :)
kacha_wawa - zastanawiam się po co twoja matka przyjechała? Grać ci na nerwach czy pomóc? Kurcze... niepojęte... usmiałam się z twojego zastanwiania się nad zbrodnią... 
Poczekaj może z tydzień jednak i jesteś wolna :-)
macy - aż mi wstyd się tak przechwalać, że nie mam zmartwień większych i pomoc dużą - jakbym mogła komus pomoc to lecę... macy... polulam troszkę małą, co? A może jakieś kołysanki pośpiewam?
Mój M pościągał z wrzuty takie cuda, Tymek słucha pieknie i się zachwyca, może podrzucić i może twoja księżniczka chętna na nie?
ivi - nie miej wyrzutów, nic się nie stanie... lekarka jeśli stwierdzi, że poziom zażółcenia jest duży to posle was najpierw na pomiar z krwi. Ja zawołałam do domu laboratorium może odraxu szpital nie jest konieczny. Szpital to tylko jesli trzeba będzie pod lampy położyć a może wystraczą inne pomysły , których jest wiele.

Poczekaj może z tydzień jednak i jesteś wolna :-)macy - aż mi wstyd się tak przechwalać, że nie mam zmartwień większych i pomoc dużą - jakbym mogła komus pomoc to lecę... macy... polulam troszkę małą, co? A może jakieś kołysanki pośpiewam?
Mój M pościągał z wrzuty takie cuda, Tymek słucha pieknie i się zachwyca, może podrzucić i może twoja księżniczka chętna na nie?ivi - nie miej wyrzutów, nic się nie stanie... lekarka jeśli stwierdzi, że poziom zażółcenia jest duży to posle was najpierw na pomiar z krwi. Ja zawołałam do domu laboratorium może odraxu szpital nie jest konieczny. Szpital to tylko jesli trzeba będzie pod lampy położyć a może wystraczą inne pomysły , których jest wiele.

bo ja pamiętam jak Dominiś miał to na główce czole i po bokach i sobie myśle ciemieniuszka bo nic innego nie przyszło do głowy bo szczerze tak to wyglądało

Więc od dzisiaj dieta, na razie bezmleczna, jeśli za dwa tyg nie będzie lepiej to będzie kicha
Bo ulewa niestrawionym jeszcze mlekiem
i dużo też łyka powietrza w trakcie picia