Witajcie!!
Zastanawiam sie co u Dormark... Dziś śniło mi się, że urodziła

Oby sen był proroczy... ;-):-) --> Napisałam do Niej smsa
Kubiaczka, ja 2 dni po cesarce sama sobie pościel w szpitalu zmieniałam!! Nie miał kto, a w mokrej leżeć nie chciałam... Dzień po powrocie do domu byłam na zakupach, wieczorem na spacerku z psem, mieszkam na 4 piętrze, bez windy i żyję ;-)
Spokojnie możesz iść :-)
Lilka, Tysiolek przykro mi... Oby te chłopy w końcu zmądrzały...
Tysiolku mnie też głowa boli codziennie... Anemie miałam silną po wyjściu ze szpitala i też się zastanawiam czy ból głowy jest spowodowany brakiem żelaza... W poniedziałek idę pobrać krew i do lekarza się przejdę, żeby obejrzał mnie, ale najpierw muszę znaleźć go sobie, bo do mojego rodzinnego już w życiu nie pójdę..
Mój Skarbek kochany dziś kończy miesiąc!! :-)
Nie tylko mój

;-):-)
Jak ten czas leci... :-)
Dobrze, że już jest ze mną... Przynajmniej mam sie do kogo przytulić ;-)
S. mnie dziś wkurza... Od środy mnie wkurza... Ale wczoraj wieczorem jak byłam sama było mi smutno...
Dziś też będę sama, bo S. jedzie wywozić śnieg :-( A my znów będziemy sami... :-(
Jutro mam absolutorium i imprezę zakończeniową... I pewnie nie pójdziemy na nia, bo S. nie spał w nocy, dziś też spać nie będzie, a przecież nie zarwie 3 nocy ... :-(
I poszły moje plany w ...

A wkurza mnie dziś, bo głodna tu siedzę, od 9 S. idzie po bułki i jakoś wyjść z domu nie może :-(
Nic dziwnego, że później mnie głowa boli
Idę się kąpać, ubiorę się, ubiorę Adasia i pójdę gdzieś, bo piękna pogoda dziś jest :-) Może kupię sobie bułkę i zjem suchą... ;-)
Miłego dnia Kochane!! :*