Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czasem zadaje nawet takie pytania jak ostatnio czemu ja lubię Dominika a ją nie
...i muszę jej tłumaczyć że ją tez lubię i kocham i ciągle jej to okazuje żeby takich pytań nie było a jednak są bo dzieciaki chyba już takie są
moja nawet wybiera wzorek na pieluszkach jaki mam małemu założyć

Tak mu córcia dała popalić, że biedak nawet śniadania nie miał kiedy zjeść, dobrze mu to zrobi, może schudnie troszkę ;-)
Mieliśmy czekać do 2012 roku, ale nastąpiła zmiana planów i po prostu nie będziemy stosować żadnych środków anty i zobaczymy co nam los przyniesie 
roxeen - dwa dni po nijak to się ma do pączka...;-) nie wiem jak ci powiedzieć ale nie on bidny winnyprzeplatane płaczem - chol***ny pączek![]()

Kacha z ty dzieckiem trzecim to ja myslałam ,ze tylko ja tak mamEj, ej :-) Wróciłam do świata żywych
Dzisiaj mieliśmy z Olisiem kontrolę kardiologiczną (wszystko jest super, następna kontrola za 1,5 roku) i Tomek siedział z Jessi 4 godziny w domu. Już mi w życiu nie wypomni, że czegoś nie zdążyłam zrobićTak mu córcia dała popalić, że biedak nawet śniadania nie miał kiedy zjeść, dobrze mu to zrobi, może schudnie troszkę ;-)
Wiecie co ja to chora na umyśle jestem, ledwo co mi się wszystko wygoiło po porodzie, a ja już myślę o trzecim dzieckuMieliśmy czekać do 2012 roku, ale nastąpiła zmiana planów i po prostu nie będziemy stosować żadnych środków anty i zobaczymy co nam los przyniesie
Ohoooooo, Bin Laden w pieluszce się budzi:-)

ale ja sie narazie nie decyduje
przesmiewca![]()
naprawdę się zainteresowałam faktem ile dany produkt zjedzony przez nas wpływa na składniki mleczka po zjedzeniu. Poważnie tego nie wiem a myślę, że to istotne. Na dowód tego zadałam pytanie na wątku o karmieniu.