Dorciaa
Fanka BB :)
Dorcia krew się będzie pojawiać przez kilka dni, zwłaszcza po płaczu- ja brałam spirytus na patyczek kosmetyczny i czyściłam, po kilku dniach problem się skończył.
dzięki jestem spokojniejsza

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dorcia krew się będzie pojawiać przez kilka dni, zwłaszcza po płaczu- ja brałam spirytus na patyczek kosmetyczny i czyściłam, po kilku dniach problem się skończył.

współczuje kolejnych gości... co do przysiadów to w ogóle nie polecam. Nie ma zbyt sensu, poza tym niepotrzebnie obciążane są stawy kolanowe; ewentualnie połprzysiadyWłaśnie odebrałam telefon, znów goście
A w mordę jeża, kiedyś w końcu wszyscy zobaczą mój ósmy cud świata i dadzą odetchnąć;-)
Kaja czy przysiady możemy wykonywać? Chyba nie są obciążające dla naszych pokrojonych brzucholi?

oj.. to ale masz przeżycia...:-(Kaja pamiętam choć nie wiem jak ostatnią operację...i ten mój ryk w nocy bo rodziców nie było...oj tam teraz mam piękne blizny równe nóżki i chodzę
kikut nam odpadł parę dni temu dalej przemywamy troszkę tym sprayema wczoraj w pępku krewwyczyściłam dziś nie ma ale nie wiem dlaczego sie pojawiła
![]()

współczuje kolejnych gości... co do przysiadów to w ogóle nie polecam. Nie ma zbyt sensu, poza tym niepotrzebnie obciążane są stawy kolanowe; ewentualnie połprzysiady![]()

Ano skąd bioderka wiedzą, gdzie mieszkamyTysiolek - gratuluję udanej wizyty. Ja chyba sobie wmówię, że mieszkamy w GB i nam bioderek nie badają...tak sobie postanowie, że niby nie wiem ze mieszkamy w Polsce, to Tymkowe bioderka skąd mają wiedzieć.. nie
![]()
Ja jednak się wybieram, bo u mnie tez były duże problemy z bioderkami - fakt, że dlatego iż mnie źle zlapali przy porodzie i mi zwichnęli bioderko, ale potem to się za mną ciągnęło ze 2 latka:-(Tyle ile da dziecko czyli spanie na raty, ale u mnie to w sumie z 7-8h wychodziWitam porannie, ile wy spicie ?

Na szkole rodzenia mowili, że dzieci zawsze wyczuwają ten moment kiedy trzeba wstać i nie dać rodzicom inną dzidzię robić
ja wczoraj zaliczyłam kąpiel, depilację itp m usypiał małego ale ciągle się wybudzał w końcu poszłam 3minutki i zasnąłto się zabraliśmy za serduszkowanie...nawet się dobrze nie rozkręciliśmy i mały się obudził, do tego głodny i z seksu nici
w doopkę, może dziś się uda, hehe gra wstępna była wczoraj, może dziś trzeba się bardziej streszczać
![]()

u ciebie się widać sprawdza...ja też ja teżOj nie ty jedna. Jak te mrozy jeszcze potrzymają to na pewniaka wyląduję u psychiatry z depresją, nerwicą i niedosłonecznieniem![]()

hej ho Matki Polki![]()
aha miałam się pytac - jak zasypiają wasze maleństwa? bo moja nie chce zasnąć, a bardziej nie może jak jej ciasno nie owine kocykiem, tak że ma ręce uwięzione - wtedy ładnie śpi - a jak tylko uda jej się uwolnić ręce to odrazu się budzi i nie może dalej spać bo widze ze ewidentnie jej ręce przeszkadzają! ale kurcze zaczyna to być meczące ze musze po 8 razy ją w ten kocyk na chama zawijać ! czy moje dziecko będzie kiedyś normalnie zasypiało? czy jak? bo juz nie wiem czy to może ja coś źle robie? wczoraj próbowałam bez kocyka i lezała 30 min w łózeczku, beczała, wierciła się i nie mogła zasnąc a jak ją zawinęłam w kocyk to 2 minuty i śpi pięknie![]()

Maryjo...co prawda jeden egzamin został, ale sam fakt. Zaczął się już się nowy semestr, a jednego jeszcze nie skończyłam.
a zostały już niecałe 3 miesiące
przeraża mnie to...
denerwują mnie nogi, pupa, brzuch i wały na biodrach...
no i sie gadzina przyzwyczila ze pieluszke ma przy buzi i sobie nosek wtual a ja wycekuje i mu ja zabieram na noc bo sie boje zeby sie nie udusil
Roxeen, Ci od filozofii zawsze mają popieprzone w głowach.
Kacha, musisz Jessi poprzestawiac, zeby sie wczesniej powydzierala.;-)
A ja zaczne swoja opowiesc: Wczoraj kupilam ostry noz... A dzis chcialam go wyprobowac. No i cholera ostry jest jak brzytwa. Palec uszkodzilam do samej kosci. Krew sie leje caly czas. Chyba to do szycia sie nadaje, ale jak mam kurka isc z tym gdziekolwiek, skoro mam dwoje dzieci do ogarniecia, a dzis tesciowie maja przyjechac?!![]()

Kobitki prosze o kciukaski za mojego siostrzeńca!!!właśnie dostałam wiadomość że urodził się dzisiaj![]()
Jest malutki i słabiutki coś z płuckami podobnoż jest nie tak teraz leży w inkubatorku:--
-(płakać tylko się chce ale troche uspokojona jestem bo w miare jest dobrze i teraz aby nabierał sił
waży 2150 ale poród sn się udał
![]()

Kojazyciecos takiego?Dziewczyny choinka ja tym razem naprawde nic nie umiem - za chwile rozpocznę akcję ZZZ (chyba tłumaczyć nie muszę)
Choć w tym stanie to chyba nie bardzo 
Jola24 u nas suche, wypukle duże,zółtawe krostki wlasnie przypominające strup wyskoczyły na uszach i pediatra stwierdziła ze to alergiczne.