Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny,
mam dziś straszne zawroty głowy, aż słabo mi się robi. Cholerka, skąd to się wzięło?
Ciśnienie mierzyłam - prawidłowe.
I to już mój drugi od porodu....
Eureko!!!! Zaczelam czytac ta ksiazke "Jezyk niemowlat" i po zastosowaniu sie do porad moj synek sam po kapieli w lozeczku zasnalNormalnie madra babka
Spokojnej nocki kobitki:-)
Eureko!!!! Zaczelam czytac ta ksiazke "Jezyk niemowlat" i po zastosowaniu sie do porad moj synek sam po kapieli w lozeczku zasnalNormalnie madra babka
Cześć kobietki.
Byłam dzisiaj na wizycie u Gin i jestem załamana:--(We wtorek idę do szpitala. Mam ziarninę (zgrubienie na bliźnie po nacięciu, Takie dzikie mięso ok 1cm)Będę mieć wycinane
:-
-( Siedzę i wyje dopiero zapomniałam o bólu a tu znowu muszę sobie o nim przypomnieć.:-(Idę na 9 rano wypuszczą mnie wieczorem.Nie wiem jak ja to wytrzymam i jak wytrzymam cały dzień bez Adasia a karmie go piersią:-
-
-
-
-
-(Teściowa będzie musiała mu dać butle. Boże znów będę czekać aż się zagoi ryczę jak bóbr.

Dazka - u nas tez dlugo zoltaczka byla, zycze, zeby juz poszla precz od twojego maluszka
Minnie, dziękuję za słowa otuchy, niestety moja położna nie mogła wczoraj przyjść i musimy czekać do poniedziałku. A możesz mi napisać, co Twój lekarz radził na tą długotrwałą żółtaczkę? U mnie miało być dopajanie, ale nie mogę dziecku na siłę wlewać wody do buźki, bo butelki chwycić nie chce :-(
Mam pytanie: czy wasze dzieci spia przy swietle czy w ciemnosciach?
Cześć kobietki.
Byłam dzisiaj na wizycie u Gin i jestem załamana:--(We wtorek idę do szpitala. Mam ziarninę (zgrubienie na bliźnie po nacięciu, Takie dzikie mięso ok 1cm)Będę mieć wycinane
:-
-( Siedzę i wyje dopiero zapomniałam o bólu a tu znowu muszę sobie o nim przypomnieć.:-(Idę na 9 rano wypuszczą mnie wieczorem.Nie wiem jak ja to wytrzymam i jak wytrzymam cały dzień bez Adasia a karmie go piersią:-
-
-
-
-
-(Teściowa będzie musiała mu dać butle. Boże znów będę czekać aż się zagoi ryczę jak bóbr.
My Olusia caly czas usypialismy na rekach a i tak czasem marudzil a co sie okazuje?? On wcale tego nie potrzebuje, jest o niebo szczesliwszy jak sie go w spokoju polozy do lozeczka i on sam sobie zasnie:-) ewentualnie czasem potrzebuje pomocy we wlozeniu smoczka do buzki
Normalnie dzieki dziewczynki ze o tej ksiazce wspomnialyscie bo jeszcze troche i sama z wlasnego dziecka zrobilabym diabelka
A no i zsukcesow to jeszcze kapiel bez placzu ale z duza iloscia wody
Echh jaka jestem z siebie dumna