Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem, o co chodzi?Prosze jasniej, jesli mozna.
edit: Juz wpadlam. Kniga - to ksiazka.Z rosyjskiego. Na szczescie sie rok uczylam.:-) Przeciez mowie, ze to bb ksztalci.
![]()
Dziewczyny czy mogę małemu zrobić lewatywę?? Jeśli tak to w jakich proporcjach?? Zrobiłam mu czopka z szarego mydła ale za bardzo nie podziałało. Mało co wyszło. Mały dalej się pręży i jest niespokojny.
Gosieekk, sorry, ale nie robi się dzieciom czopków z szarego mydła. One budują w pierwszych tygodniach życia swoją florę bakteryjną. Tym mydłem wypłukujesz potrzebne bakterie. I nie rób mu na Boga żadnej lewatywy. Jeśli uważasz, że naprawdę nie ma wyjścia, kup czopek glicerynowy, ale to w ostateczności. Ich system pokarmowy musi sam sobie radzić z wydalaniem pokarmu. Jak będziesz za często ingerować, rozleniwi się i nie będzie innego wyjścia, jak robić te lewatywy ciągle.Dziewczyny czy mogę małemu zrobić lewatywę?? Jeśli tak to w jakich proporcjach?? Zrobiłam mu czopka z szarego mydła ale za bardzo nie podziałało. Mało co wyszło. Mały dalej się pręży i jest niespokojny.
Mam nadzieję, że Tymek się zreflektował, że matka jakieś knigi czyta i sam sobie zasady wprowadził. 

,
Musze zaprzestac tych zabiegow

potem "nadejszły" czasy co nikogo już rosyjskiego nie uczyli. Ja miałam w podstawówce i potem całe LO
jako drugi język. Nawet się przydaje obecnie - ale wówczas znienawidzony był że szok