Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może wieczorem dam trzeci raz, bo pewnie nic nie trafiło do brzuszka.Moj tez spi w spiworku a jednak pnie sie w goreMoj maly w nocy spi w spiworku wiec tez sie nie przesuwa,ale w ciagu dnia to cale hektary zwiedza:-)

Znam ten bol..... dlatego walcze z dietaJupi! Przyszły spodenki, które zamówiłam. W końcu nie będę musiała chodzić w bokserkach MKurde, nie wchodzę nawet w spodenki ciążowe, w których chodziłam na początku ciąży
![]()

sie ma laski
Tysiolek zazdroszczę wyjścia ze znajomymi! my mieliśmy iść na imprezę w sobotę...w pt jak usypiałam małego doszłam do wniosku że nawet jak spi to powinnam być w domu i impreza zawisła pod znakiem zapytania...a ze w sobotę katastrofa...
Pasibrzuch dużo cierpliwości życzę...ja po ostatnim doszłam do wniosku ze remontów nienawidzę
Jola24 u nas też już nie ma spania na zakupach... i podziwiam koordynację ruchową przy kasie
Jol pochwal się miną szefowej!!!
Emilcia a może zmień lekarza? Kaja ma rację coś tu jest nie tak!
JAś po tym zasranym antybiotyku ma biegunkę i przez to odparzyła mu się masakrycznie doopka![]()
Łatwo nie bylo ale kwetia przyzwyczajenia, juz zaczynam ie zastanawiac czy by stopami na BB nie piac bo czasem rak brak

usiadła przede mną i się patrzy ... więc się uśmiechnęłam, a on nie bardzo wiedziała, co powiedzieć, więc palnęła: 'no i ?!?' ... co za 'no i' ... ja chciałam tylko złożyć wniosek o dodatkowy macierzyński i o urlop, a ona sobie spotkania zażyczyła ... 'no i' przyszłam
obyło bez jakichkolwiek uszczypliwości i docinek, więc taktyka poskutkowała;-) teraz tylko muszę się zastanowić, jak sobie wszystko po urlopie poukładać ... ale na to mam jeszcze 3 m-ce ...
jak jest w foteliku, to gra gitara, bo wszystko widzi ... ale w gondoli wrzask w momencie