Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz rację szkoda czasu:-) Narazie gratulacje powstrzymam bo na 100% pewności nie masz?

Miałam kilka kryzysów, że bałam sie ze pokarzą mnie w teleexpresie jako wyrodną matkę
Czasem ogarnia mnie taka złosć i frustracja ze muszę się zamknąc na kilka minut w odosobnieniu
Chyba muszę pomyśleć nad powrotem do pracy bo psychicznie nie daję rady
Nie nadaję sie do siedzenia w domu:-( kocham moje dzieci tylko czasem doprowadzają mnie do szału...
Ale Ty jesteś super mamą więc na pewno dasz sobie radę
Roxeen nie płacz i nie smutaj, wirtualnie Cię przytulam
O dziwo Jessica już śpi, chyba pierwszy raz odkąd się urodziła śpi o tej porze :-)
A ja mam lekkie schizy. Jak długo może się utrzymywać beta HcG po ciąży? Kurcze jakoś tak dziwnie się ostatnio czuję, zupełnie tak jak na początku ciąży z Młodą i zrobiłam sobie teściora no i wyszedł pozytywnyTyle, że nie wiem co o tym myśleć, bo pierwszą @ po porodzie dostałam 4 marca, później kolejną 29 marca, jeszcze nie ma terminu kolejnej @ i zatestowałam tak trochę z partyzanta. I teraz mam straszną rozkminkę, czy to jeszcze hormony pociążowe, czy kurcze małą wpadeczkę zaliczyliśmy
Planowałam szybko trzecie dziecko, ale nie tak szybko
Za kilka dni jak @ nie przyjdzie to test powtórzę, a jak przyjdzie to zwalę wynik poprzedniego testu na podwyższoną betę po porodzie. A jak się okaże, że rzeczywiście jestem w ciąży to będzie między dzieciakami różnica 11 miesięcy
Termin by mi wyszedł jakoś tak pomiędzy 31 grudnia, a 3 stycznia (31 grudnia jakbym liczyła, że miałam cykle 25 dniowe, ale ja z reguły miałam cykle 28 dniowe i przyjmuję, że ta różnica 25 dni to był jednorazowy wyskok). Poza tym strasznie się boję, bo po ciąży z Olisiem zaszłam w ciążę po 4 miesiącach i niestety skończyła się ona poronieniem :-(
spodobalo mi sie

Cześć mam pytanko
Czy Wasze dzidziołki miewają zimne rączki? mój normalnie ma prawie ciągle choć kark ciepły ale ja ciągle martwię się czy nie jest mu za zimno.;-)
Roxeen ty piszesz na zamkniętym a ja biedna jeszcze tam wstępu nie mam:-(