Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to wszystko jasne. Ja od rana sie zastanawiam, co to slonce tak kiepsko swieci, ale na szczescie swieci.
Yol_a, zdrowia dla Ciebie i dzieciaczkow.
Agbar i Klara, badzcie zolzami, a co! ;-) Agbar, na zakupy sie wybieraj, bo pojdziesz w garniaku meza. :-)
Sorga, kciuki.

No no, akurat, chwalisz się i tyle![]()

czesc laski.. ja już PO
było po prostu PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKNIE..
na mszy połowa ludzi płakała, ksiądz puszczał do nas oczko,zebysmy sie nie stresowali..a samo wesele bylo jak bajka.
Na koniec kazdy do nas podchodził i mówił,że nigdy na takiej zaje.. imprezie nie byłczułam taką duuume
grrr.
No i czułam się raz w życiu jak księżniczka.. albo królowa,bo ksiezniczką była Zuzazdjęcia tam gdzie zawsze
![]()
HeYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA MAM SŁONCE na na na na na na ;-)
podpierniczyłam Wam na na na na na :-)
nie oddam na na na na na na :-)
miłego Dnia na na na na na na :-)
za to pizga
Mała zaczeła kaszlec, idziemy do lekarza, trzymajcie kciuki zeby nic groznego:-(
Mam nadzieje ze bedzie dobrze...
brze
Stanęłam na wadze i la la la
kilo mniej 

kciukaski sąI ja się witam po powrocie z mazur oj było pięknie az sie wracac nie chciało!
Ale tak tu sobie Was poczytuje i przypomniałam sobie że my mamy dziś usg bioderek!!!!!Dlatego bardzo was prosze o trzymanie kciukasów żeby wszystko było w pożądku
Pozdrawiam i życzę milego dnia![]()

zdrówkaMała zaczeła kaszlec, idziemy do lekarza, trzymajcie kciuki zeby nic groznego:-(
Mam nadzieje ze bedzie dobrze...

już do pracyJutro na 10.00 zamawiam kciukasy bo idę na rozmowę o pracę! Mimo 7 kg do zrzutu udało mi się wcisnąć w kostium... u fryca byłam. Teraz to juz mi tylko waszych pozytywnych fluidów trzeba!
emilcia ja bym brała taka posadę, ale to twój pomysł na życie ma się z nią pogodzić, przemyśl na spokojnie i daj znać!
ale oczywiście kciukaski sa
haloł wróciłam do Was dziouchy kochane melduję się z zakatarzonymi dziećmi, ja też pociągająca..Lecę spać, bo noc się zapowiada rozrywkowo![]()
no to suuuper że takie udane weselicho i kościółek:-)wyglądaliście pięknie:-)czesc laski.. ja już PO
było po prostu PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKNIE..
na mszy połowa ludzi płakała, ksiądz puszczał do nas oczko,zebysmy sie nie stresowali..a samo wesele bylo jak bajka.
Na koniec kazdy do nas podchodził i mówił,że nigdy na takiej zaje.. imprezie nie byłczułam taką duuume
grrr.
No i czułam się raz w życiu jak księżniczka.. albo królowa,bo ksiezniczką była Zuzazdjęcia tam gdzie zawsze
![]()