reklama

Styczniówki 2010 !!

A wiem co chciałam napisać, wywaliliśmy stary dywan i kupiliśmy nowy - ale uwaga połowę mniejszy i generalnie porażka, nie pasuje jakoś, mogliśmy oddać ale zostawiliśmu, koty już go zdeptały więc musi być.... wygląda jak chodniczek a nie dywan, nyndza i te kwiatki które mnie się w sklepie podobały jakieś bezguście w chacie....
ale pir....to.... w d......, niech se jest.....
Tzn. wiem jaki by pasował, ale słyszałam tylko komentarze- taki nie bo kto go posprząta, u nas są przecież koty.....
no k....przecież wiem..... ale co tam... sruuuu.....

reklama
Hej Mamuśki :-)
Mam do Was ogromną prośbę (zresztą już po raz drugi i tym razem ostateczny). Wybierzcie wśród Was nowego moderatora, bo ja naprawdę nie wyrabiam. Nie mam nawet kiedy nadrobić zaległych postów, a co dopiero mówić o pisaniu na bieżąco i moderowaniu :-( Błagam tylko tym razem mnie nie proście, żebym zmieniła zdanie, bo nie zmienię. Chcę być fair wobec wszystkich. Teraz mam taki okres w życiu, że ciężko będzie się wbić na nowo w rytm BB i pisać na bieżąco.
A tak z innej beczki @ na szczęście łaskawie się dzisiaj pojawiła :-)

Klara akurat teraz mi nie przykro z powodu @, wręcz się z niej cieszę :tak: Planuję trzecie dziecko, ale nie aż tak szybko, za bardzo bym się bała straty ciąży:-( Po ciąży z Olisiem zaszłam w ciążę bliźniaczą dosyć szybko i niestety szybko się ona skończyła, jeszcze widziałam na monitorze usg jak tracę dzieci, ale tutaj niestety wczesnej ciąży nie ratują, a duphaston, który udało nam się załatwić przybył już po fakcie :-(

Klara - normalnie sikam dzisiaj z ciebie... :-D zakup dywanu boski :-D
kacha_wawa - cieszę się, że @ jest jeśli wolałaś jednak nie teraz, co do moderowania boję sie usta otworzyć coby cię namawiać, niech się Asiowo wypowie ona też moderatorka :tak:

Witam wieczornie.
Emilcia-ja alergi nie mam tylko czasu brak na wyleczenie , jak jest tak piekna pogoda to przeciez nie bede z dzieciakami w domu siedziala.
Klara-no to nizle zalawily ci twoje koty.
Kacha wawa-fajnie , ze dostalas @. Co do moderatorstwa to ja sie nie odzywam , twoj wybor i jak sadzisz , ze nie dajesz rady to ja rozumiem.
Teraz mowie dobranoc i doo jutra.

Cześć dziołszki!
Wpadłam się tylko przywitać,my dziś cały dzionek na dworku byliśmy a co trza pogodę wykorzystać bo w majówkę to różnie ma byc ponoć.

A co do fryzjera to co myślicie o takiej fryzurce bo się na nią napaliłam,ale szkoda mi moich włosów mam takie do ramion,a z drugiej strony chcę w końcu coś zmienić.Więc co radzicie ścinać czy nie?

Załączniki

• fryzury-krotkie-25.jpg
    fryzury-krotkie-25.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 45
moja szwagierka czekała miesiąc na termin o złożenie wniosku, a potem 2 tyg na odbiór, więc kiszka. zostaje mi tylko dzielnie czekać i modły;-)

U mojej koleżanki też ostatnio wykryli guza na tarczycy, niedługo ma operację. Na pewno dasz sobie radę, a masz już termin? Wiem że karmisz piersią ale najważniejsze twoje zdrowie:tak:

Expressem 28 marca:wściekła/y:

Ozesz w morde, ja bym do nich dzwonila i powiedziala ze bilety mam kupione i niech oni se w kulki nie leca i sie terminow trzymaja:tak:

Ania pogoda MUSIbyc super bo my sie chrzcimy:)

no dobra kogo trzeba ustrzelić zeby te próbki dostać?:)

ja dzis kupiłam jasiowi krem z filtrem 50 tożto słońce nawet w cieniu łapie

Ty nie szczelaj tylko HiPP: Strona Główna sie zaloguj i z dynki:-D:-D

A wiem co chciałam napisać, wywaliliśmy stary dywan i kupiliśmy nowy - ale uwaga połowę mniejszy i generalnie porażka, nie pasuje jakoś, mogliśmy oddać ale zostawiliśmu, koty już go zdeptały więc musi być.... wygląda jak chodniczek a nie dywan, nyndza i te kwiatki które mnie się w sklepie podobały jakieś bezguście w chacie....
Tzn. wiem jaki by pasował, ale słyszałam tylko komentarze- taki nie bo kto go posprząta, u nas są przecież koty.....

:-D:-D:-D:-D no i sruuuu:-D:-D:-D

Mam do Was ogromną prośbę (zresztą już po raz drugi i tym razem ostateczny). Wybierzcie wśród Was nowego moderatora, bo ja naprawdę nie wyrabiam. Nie mam nawet kiedy nadrobić zaległych postów, a co dopiero mówić o pisaniu na bieżąco i moderowaniu :-( Błagam tylko tym razem mnie nie proście, żebym zmieniła zdanie, bo nie zmienię. Chcę być fair wobec wszystkich. Teraz mam taki okres w życiu, że ciężko będzie się wbić na nowo w rytm BB i pisać na bieżąco.

Buuuuuu:sorry::sorry: ciezko bedzie z tym moderatorem

Cześć dziołszki!
Wpadłam się tylko przywitać,my dziś cały dzionek na dworku byliśmy a co trza pogodę wykorzystać bo w majówkę to różnie ma byc ponoć.

A co do fryzjera to co myślicie o takiej fryzurce bo się na nią napaliłam,ale szkoda mi moich włosów mam takie do ramion,a z drugiej strony chcę w końcu coś zmienić.Więc co radzicie ścinać czy nie?

Fryzurka git:tak: Ja jak bede szla to skopiuje roxen tylko jej nie mowcie:-p

Witam :tak: ostatnio coś nie mam czasu zaglądać na wszystkie wątki teraz ich tyle jest :szok::-D

Gosia, czekamy na fotki :-):-):-)

Gosia- jak Fryz? czyżby Cię oszpecił że taka cisza?
kurcze nie zrobiłam fotki a dziś jak wstałam to wyglądam jak dzika małpa :eek: do tego aparat mam kaput nie mam kiedy poszukać ładowarki :zawstydzona/y:

ale chyba oszpecona nie jestem choć tak mnie ubrudziła na czole że musiałam wczoraj się szorować :baffled:no i wielkiej zmiany nie mam to tylko odrosty mam zrobione i kilka pasemek rozjaśnionych na wierzchu i ścięte z 10cm w ogóle nie miałam wczoraj kiedy na spokojnie usiąść i dopiero teraz szybko przeleciałam co pisałyście i doczytałam że o zdjęcia pytacie :sorry:

no to wiesz co jest grane jak przyszła @ :tak:ale Kacha życzę Ci upragnionego maluszka w tym czasie co zapragniesz :tak:

co do moderowania może ustalimy na tym nowym wątku kogo proponujemy ? Chociaż mi to obojętne ;-)

tak to już czasem jest :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry