Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tak dobrze napisałam ja wiem wszyscy kochają a ja nie lubię spacerek zaliczony młoda wrzeszczy bo słońce jej świeci(parasolka w drodze gdzieś) ja spocona jak świnia za przeproszeniem w pysku sucho bo wody nie wzięłam bo po co
wróciłam dziecko wyspane i chce gadać i ja ledwo na nogach stoję bo mnie słońce zawsze wykańcza ehhhh 

Ja się piszę na wszytskie imprezy świata. Dzisiaj mamy mega griilowe rozpoczęcie sezonu a mniem tam ni ma:-To moze my sie wszystkie na te impreze wpiszemy? Tysiolek na pewno bedzie zadowolona.![]()

A ja choćbym się pociła jak świnia uwielbienie ogormne mam dla lata . Żyję słońcem> Wogóle się w Afyryce powinnam urodzićwiecie co Wam powiem po raz kolejny stwierdziłam, że nie lubię latatak dobrze napisałam ja wiem wszyscy kochają a ja nie lubię spacerek zaliczony młoda wrzeszczy bo słońce jej świeci(parasolka w drodze gdzieś) ja spocona jak świnia za przeproszeniem w pysku sucho bo wody nie wzięłam bo po co
wróciłam dziecko wyspane i chce gadać i ja ledwo na nogach stoję bo mnie słońce zawsze wykańcza ehhhh
ale marchewka zjedzona i znowu jej smakowała to dziecko ma apetyt po mnie wszystko zje co się nie rusza i nie ucieka ale niedobra jest sama marchewka z jabłuszkiem była ok a sama to fuj ale jej smakuje a to dobzie
idę się walnąć bo ledwo żyję a o nogach nie wspomnę gdzie mi wlazły
Też z BUnią maratony robię ale masz rację najgorsze jak się wraca a dzidzi się budzi i hajda do zabawy a nogi w d..
Normalnie łyżeczką nie mogłam nadążyć aż dziw że tak jej warzywka posmakowały
Hejka!
U nas na dworku rewelacja,ja powoli dochodzę do siebie,na szczęscie dzieciaki zdrowe.Ja już mam dość bycia kurą domową!!!!!!!!!!teraz nawet przy chorobia wszystkim muszę zajmować się sama,dzisiaj nawet nie mieliśmy chleba na śniadanie bo wielmożny pan zapomniał nam wczoraj kupić.Wszystko do d...,ja też teraz zaczne zapominać obiad robić!
Takie dziecię absorbujace się robi że jestem raczej jak niania
5 bluzek pracuję już tydzień
Poza tym mam tylko czas żeby zabijać moły ( czytaj:mole). Buni się straszanie podoba
Przetrzepałam wszystkie szafy , wysprzątalam każdy kąt i nie mam pojęcia skąd te france wylatują
Bloki stare i co zrobić
j
Narazie podłapałm jednego jak wlatuje do dziury pod kasetonem
i chyba trza będzie je zrywać.
Przeważnie sraluszki