reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
cześć baboki!
witam się i na razie zdążyłam was podczytac i mykam, bo mam kilka spraw do załatwienia, a zaraz dzidzi będzie sobie usypiać - na razie rozwiązuje ochraniacz i próbuje Misie wyrwać z ochroniacza - chyba nadszedł czas na przytulankę jakoś:)
a do tego musze ją pilnować, bo ma dziki szał na leżenie na brzuszku i robi fiku miku i ciągle na brzuch się przekręca a dopiero co zjadła i zaraz mi zażyga łóżeczko - ehhh uciekam!
Milego dnia

ps. Co do jedzenia to my co 4-4,5h ale my cycowe:)

Agagsm cycek co 4h? moja by się nerwicy nabawiła my co godzinkę góra 2 jak zapomni ale potem to oderwac się nie może

Moja po 4 to chyba by sobie rękę zjadła... też je co 2 godziny ale ssie tylko kilka minut - zauważyłam że jeśli przytrzymam ją dłużej i więcej coś tam w siebie wmusi to później to wymiotuje więc teraz już wiem że to nie ma sensu.

Czechow, cykaj fotkę!!!
My jak kupiliśmy pościel, to dostaliśmy otulaczka i zastanawiałam się, po co mi on. Teraz już wiem :-) Małą przytula go sobie rączką do buzi jak zasypia :-D

I pytanko, czy Wasze dzieci mają teraz zwiększoną potrzebę ssania? Pomijam, że jakimś cudem kciuk ląduje w śnie małej do buzi, ale przestała mi wypluwać smoczek! I ma go w buzi cały czas, jak śpi, a tak jest zassany, że mam problemy z jego wyciągnięciem.

Paula, te zeszyty to nic szczególnego, w skróropodobnej oprawie i gładkie w środku, ale fajny papier mają. Nie chciałam po prostu takich zwykłych zeszytów z Hannah Montana :-D
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1011891762

Właśnie wzięłam się za pisanie w pamiętniku, mam sporo do nadrobienia :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry