reklama

Styczniówki 2010 !!

Dażka Ojjj wybacz jeśli uraziłam, pytałaś kiedy wakacje to odpowiedziałam.... :-):-):-):-):-):-)
Teraz już wiem że jak nie wiez to nie zabierasz głosu tylko nie rozumię po co mi to do wiadomości:sorry2:

Zapomniałam najlepszego życzyć półroczniakom;-)

reklama
Dażka Ojjj wybacz jeśli uraziłam, pytałaś kiedy wakacje to odpowiedziałam.... :-):-):-):-):-):-)
Teraz już wiem że jak nie wiez to nie zabierasz głosu tylko nie rozumię po co mi to do wiadomości:sorry2:

Zapomniałam najlepszego życzyć półroczniakom;-)

dobre dobre;)
rozkręcamy się widze i coraz weselej hehe

u nas dalej cyrki z zasypianiem w dzień ... ale twarda jestem dzisiaj :tak: nie wyciągam z łóżeczka !!! jak płacze, idę przytulić i pogłaskać !!!

i tak już chodzę i głaszczę 45 minut :baffled:

Czechow, mam nadzieję ;-)

tylko cały czas nie daje mi to spokoju ... nie mogę rozkminić, jak to moje dziecię rozumuje :confused:
w nocy potrafi spać nawet 11 godzin ciągiem, a w dzień takie cyrki ...
a ta sama mama usypia, do tego samego łóżeczka odkłada, tą samą karuzelę włącza :baffled:

Czechow, mam nadzieję ;-)

tylko cały czas nie daje mi to spokoju ... nie mogę rozkminić, jak to moje dziecię rozumuje :confused:
w nocy potrafi spać nawet 11 godzin ciągiem, a w dzień takie cyrki ...
a ta sama mama usypia, do tego samego łóżeczka odkłada, tą samą karuzelę włącza :baffled:

Bo dzień to dzień a noc to noc. Dziecko w jakimś tam stopniu kuma że w dzień to mama jest aktywna i "do mojej dyspozycji" a noc jest do spania.

Będzie dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry