reklama

Styczniówki 2010 !!

heh Pasibrzuch ja tez nie zauwazyłam :-)

a tak z innej beczki ale mi gooooraco - pewnie żadna nowośc :-) naprawde czekam z ustęsknieniem na jakąś fantastyczna burze i ulewe yhmmmm i to fantastyczne powietrze po burzy ooo tak !

p.s Dażka albo zachowujesz sie jak dorosła osoba (poważna) albo spadaj stąd - to forum jest żeby pisac o naszych dzieciach i o problemach, radościach związanymi z wychowywaniem dzieci, a nie jakies docinki jak w przedszkolu - bawi mnie to a zarazem irytuje bo psujesz atmosfere - piszmy juz normalnie i heja :-) miło nam ze powitałaś nas takim...eee....sarkastycznym monologiem.... ale już dobrze, co było mineło i zycie toczy sie dalej - styczniówek jest wiele - i żadna nie jest w centrum uwagi - a widocznie Tobie tego brakuje !!!

reklama
Widzę, że temat Dażki na czasie ..nie wiem o co choszi i się nie zagłębiam,,:sorry2:

Byłam z małym u lekarza bo miał wystykę na brzuszku, rączkach i udach od trzech dni i okazało się, że to przez te upały(ale to nie potówki):sorry2:, najważniejsze, że nic złego.

Co do @..właśnie dziś się pojawiła, a tak było fajnie bez niej;-),

Ja nadal w dzień usypiam w wózku, jakoś nie mogę się zebrać na to odkładanie do łóżeczka..

Dla Adasia Najlepszego

nie wiem czy chcesz sie licytować :-)
ja mam G/75 na takie dydolki nic nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
7 tysiecy jak bby mi zbywalo to bym se zrobila upragnione D ...ale mi nie zbywa nietety...chociaz kombinuje co by od ortopedy dostac zaswiadczenie o kontuzju kregoslupa i poglebianiu sie jej przez te dydole:dry::dry::dry:

ooo, ja także mam 75G/75H - i nawet znalazłam strój kapielowy na takie bimbały - i nawet nieźle optycznie je zmniejsza ;-)

Widzę, że temat Dażki na czasie ..nie wiem o co choszi i się nie zagłębiam,,:sorry2:

Byłam z małym u lekarza bo miał wystykę na brzuszku, rączkach i udach od trzech dni i okazało się, że to przez te upały(ale to nie potówki):sorry2:, najważniejsze, że nic złego.

Co do @..właśnie dziś się pojawiła, a tak było fajnie bez niej;-),

Ja nadal w dzień usypiam w wózku, jakoś nie mogę się zebrać na to odkładanie do łóżeczka..

Dla Adasia Najlepszego

Myślę, że zakończmy polemikę konfliktowa z Drażką.

Drażka - masz od wszystkich kredyt - zapomnij o tym co nabazgrałas i my zapomimy też i zacznij pisac bez kąśliwych uwag/jadu.

Pozdrawiam

Rox kupiłam za 279 w zeszłe lato - rozmiar 38 misa G - kolorek błekitno brązowy... różne kolorki były - ja mam niebiesko brązowy
Firma ROSA FAIA - pisze na metce made in CZech Rep. Kupiłam w sklepie ze stanikami na Puławskiej (okolice Morskiego Oka).

Anita - ROSAFAIA: Bikini - Bikini K9 8856 szukam ale mojego modelu juz nie widze - widac z zeszłego roku czy cuś, najważniejsze, że biust sie mieści i gacie nie są wysoko wycięte

edit
http://www.rosafaia.com/pl-pl/Kolekcja,ROSAFAIA,Moda_plażowa,Bikini:L0_8772_Bikini - kształt stanika cos jakby taki

edit 2
znalazłam - mam taki http://www.karoline.pl/index.php?p6889,bikini-klara-8872-rosa-faia-anita ooo i widzę, że przepłaciłam ;-) ale ja nie w necie kupowałam ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bry

Dziękuję wszystkim za fanfary, czerwony dywan, bąbelki bez bąbelków i inne cuda na przywitanie ;-)

Moje dziecię też dziś kończy pół roku. Czas tak szybko mija. Za pół roku tort i świeczki!

Poczytałam Was trochę i nie wiem, co pisać. Słońce mi dziś mózg wysuszyło. Kłócić się nie mam ochoty ani z bacą, ani z owcami. Cycków dużych nie mam, więc na strój się nie załapię. Ślę kosmiczną moc dla Was i dzieciaczków. ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry