reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Mój mi kazał właśnie po pół roku przyjść.

A ja mam pytanie do mam karmiących piersią. Czy wszytskie dostałyście już @? Bo ja co rozmawiam z koleżankami to wszytskie miały wcześniej niż 5 miesięcy po porodzie. A u mnie ani widu ani słychu. Do tej pory to olewałam, ale jak tak was czytam o tych @ to zaczęłam się martwić. A do gina wybieram się dopiero za 3-4 tygodnie.
ja jeszcze nie dostałam

A ja wolę koty i kuwety niż pierwsza damę co wygląda jak dojna baba z szopy - ta Komorowska to ma tyle powabu, urody i gracji co krowa na pastwisku. Sorki jak kogoś uraziłam ale jak na nią patrzę to tyle widzę i nic więcej - takie moje zdanie - juz wolę ładne kotki niz taką "damę" przez duże "Ę" jak ona.
kurka uśmiałam się z tych tekstów a to nie ładnie z mojej strony ;-)

ja sie przyznam zapomniałam o wyborach :szok: niestety pochłonięta byłam sprzątaniem wymiotów itd:ninja2:

to nic uciekam a wy się bawcie dobrze ;-)

Dobry wieczór imprezowiczki !;-)

Ja tu wpadam o tej godz. a wy już pewnie dawno smacznie w łóżeczkach lulacie,a ja na imprezę no ale cóż chyba się spóźniłam troszkę ale co tam łyka tego winka bułgarskiego co Roxi postawiła walnę i też spadam bo sama to ja pić nie lubię.:-D

A tak poważnie to ja już nie wyrabiam,nie wiem co to moje dziecię opętało ale cokolwiek to nie jest niech pójdzie sobie już w diabły,bo ja się chyba powieszę albo zastrzelę.Od 3 dni marudzi,płacze, w nocy się budzi często,pręży się wypina i za nic nie poleży sam.
Myślę że to zęby bo jak mu dziąsęłka posmaruję to chwile jest spokój,a już było tak fajnie,poleżał,pobawił się sam a teraz tylko rączki i jeśli to zęby to o dziwo w tej pozycji go nie bolą.:-DCwaniak mały no.

yol_a witaj kochana z powrotem !

A i jeszcze dziewczyny mi się na sentymenty w nocy zebrało,ale tak sobie właśnie pomyślałam że my tu jesteśmy razem kupę czasu,i już tyle razem przechodziłyśmy:ciąże,zdjęcia z usg,porody,pierwsze uśmiechy a teraz ząbki naszych maluchów,potem pierwsze kroki itd......
Ahhh jak dobrze że jesteście i jak to Roxeen pisze kofam Was babsztylki kofane.
Dobranoc!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)
Ja dzisiaj mam rozmowę o pracę, więc popijam kawusię i idę się robić, jak dziecko da ;-)
No i pierwszy raz od dwóch lat wskakuję w sandałki na obcasie :tak: ale na wszelki wezmę sobie na płaskim do torebki :-D Pamiętam moje pierwsze wyjście w szpileczkach po porodzie.... Ledwo żem do domu wróciła :-D:-D:-D

Dzień dobry wszystkim. U nas pogoda się zepsuła i deszcz leje, więc ze spaceru nici. A jak nie ma spaceru, to Synek nie do wytrzymania się robi, więc będzie ciężki dzień. Na razie lecę chatkę ogarnąć, póki jeszcze mi na to pozwala :-)

Pasibrzuch trzymam kciuki, żeby rozmowa dobrze poszła. Ja dziś idę pierwsze cv złożyć, więc oficjalnie też zaczynam szukać pracy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry