reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Dzięki dziewczyny za gratki!

Rzeczywiście zacznie się bieganie i pilnowanie.
Dzisiaj doszła do mojego buta i zaczęła go gryść:-)
Takze WAS też to czeka
Ale rzeczywiscie szybko zaczęła, ale ostatnhio jak byliśmy u ortopedy to mówił nam ze jest bardzo silna i pewnie szybko zacznie chodzic.

Z innej beczki ale się pogoda zepsuła, zaraz zacznie padać!

Hello Lalunie,

Asiowo - gratuluję pierwszego ząbka !!! Ja czekam na 3 i 4 ząbek ;-) dwa pierwsze to już jak niezły kasownik są ;-)

Pasibrzuch - powodzenia na rozmowie. Pewność siebie to podstawa!!.

Sylwia - trzymam kciuki !! już i tak mam zaciśnięte bo moja kol ma właśnie operacje na krwiaka mózgu - bolała ją głowa często, lekarze zlewali, że to migreny... a okazało sie co innego.

Malwina - wow - nie mogę sie raczkowania u Stasia juz doczekać...

Rox - u mnie jeszcze nie ma czym oddychać... uffff....

Pasibrzuch nie ma sprawy

Włąsnie wrzuciłam zdjęcia z raczkowania na odpowiedni wątek

Asiowo gratulacje

My też jeszcze bezzębni

Jolcia777 wszystkiego dobrego dla Stasiulka:-)

Ostatnia edycja:
Sylwia - gdzies mi umknal Twoj post - oczywiscie trzymam kciuki! :tak:
Asiowo - gratulacje zabka :-)
Jolcia - najlepsze zyczenia dla Stasia :-)

U nas przed godzina lunelo jak z cebra i chyba nie pojde na spacer, bo deszcz wisi dalej w powietrzu i pewnie na mnie czeka az wyjde :-p

Zamawiam ciuszki dla Michalka, bo nie wiem kiedy ale ze wszystkiego powyrastal i o ile na spacer mam co zalozyc, o tyle body i pizamek mam po 4 sztuki :szok: Plus 3 body bez rekawkow. Dobrze, ze te kilka rzeczy ostatnio kupilam - na wyrost :-)

ASIOWO gratuluje Agatkowego zabka i jednocześnie zazdraszczam ! ja czekam i czekam a tu nic , null, zero :-D
malwina super ze Mała raczkuje juz - fajnie to na pewno wygląda :-) moja póki co rozsiadła sie na dobre siedzi gdzie popadnie i jak popadnie :-D
Pasi trzymam kciuki za rozmowe :-)

reklama
Asiowo gratulacje dla Agatki !
ale się uśmiałam z tych tajemnic ja bym na takie coś nigdy nie wpadła :-D

Malwinka to ci mała spryciara niedługo to te buty będzie przymierzać ale lepsze to od gryzienia ich :-D

Pasi powodzenia :tak:

Sylwia powodzenia trzymamy kciuki ! :tak:

Klara ładnie Cyprianek rośnie :tak:jak u was mierzą takie dzieci na prosto czy inną metodą ???

Kaja fajnie Ci ;-)

kurak zgagę mam :baffled::baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry