reklama

Styczniówki 2010 !!

Ranyyyy....co mnie podkusiło z tymi obcasami! Na obu stopach na palcach bąble, a na prawej na spodzie stopy też i boli jak chodzę.
Już żem po, muszę stworzyć bazę danych, bo oni nic nie mają, tylko skąd ja mam ją wytrzasnąć, skoro to bardzo specjalistyczna branża? Będę musiała głęboko w necie poszperać.

reklama
Ja też szukam ale domku i ceny nie są takie złe a warunki niezłe narazie patrzyłam na Dąbki ale do Stegny mamy bliżej i pewnie tam ruszymy wieczorkiem będę szukała miejscówy.

aga23 zazdroszczę, ja co wieczór mówię do małego: proszę Cię chociaż do 7, a tu 5.30 pobudka:dry:

Nie wiem czy Stegna to dobry pomysł - znaczy się miejscowość uwielbiam ale po powodzi to tam syf jest

kochana przy tak ogólnym terminie jak odkurzanie przemysłowe - wyszło mi ponad 709 tysi wyników - napewno się coś znajdzie - powiedz czego dokładnie potrzebujesz

Potrzebne mi namiary na każdą firmę, która potrzebuje odpylania, więc praktycznie każda produkcyjna, ale też którą na to stać, bo to koszty kilkudziesięciu tysięcy złotych :baffled: Np. firmy produkujące kostki brukowe, zakłady cukiernicze, spożywcze, cementowe, przemysł maszynowy, odlewniczy, kruszenie materiałów, słodownie, wszystko, gdzie jest cement, mąka itp.
Dzisiaj babka mówiła, że dostali zapytanie od firmy, która ubija kurczaki i bez opisywanie dokładniej, czemu, potrzebują odpylania. No więc firmy z wielu branż, ale jak mam wykonać 50 telefonów dziennie, to nie mogę szukać tych numerów cały dzień, tylko muszę dorwać jakąś bazę i jechać po kolei :-( Na razie mnie to przeraża, bo facet ma co prawda jakąś bazę, ale co, kto i jak nie wiadomo, więc kazał mi mieć podejście, jakby firma dopiero co powstała.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry