reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
wiw - w Jantarze z ryb w morzu to widziałam kilka zdechniętych flądr wyrzucanych na piasek:-p, więc faktycznie tu jest gorzej. (ale łapanie rybek w torebkę też straszne)czechow - ten cynk taki głupi nie był; ja tylko chciałam napisać, że jestem tu co rok od wielu lat i tu nigdy woda piękna nie była. To jednak zatoka - za to jest mega ciepła na pocieszenie :tak:
Jak się kilka metrow odejdzie od brzegu już nie jest tak źle

sylwia - wszystko będzie dobrze, wspomnienia to juz tylko, teraz masz Olisia przy sobie i on jak powiedziała ci lekarka jest całkowicie ok, głowka do gory!

reklama
Sylwia Oliś to dzielny chłopak na pewno będzie dobrze! ściskamy Was mocno.
Pasi dasz radę przecież zdolniacha z Ciebie tylko z Emilka pogadaj co by grzeczna była i mamusi dała popracować.;-)
Asiowo gratki dla Agatki
agniecha83 to Mati wypoczął na powietrzu,mnie też się marzy swój własny domek,ale na razie mogę tylko pomarzyć.:-D
Morka a ja kupie od Dorci tą tunikę i też se na syrkę założe:-D:-D:-D
Dorcia fajne rzeczy ale niestety nie mój rozmiar:-(:-)
czechow super książeczki niestety ja żadnych nie posiadam a nie raz by się przydały:-)

Idę lulać dobranoc laseczki a jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie.

A zapomniałam byliśmy dziś na kontrolnym usg bioderek(my mieliśmy to badanie opóźnione) i wszystko gra na szczęście.Tyle tam było maluchów takich 8 tygodniowych że aż zatęskniłam za takim malusim Antosiem:-D.Dobra ale już nie smęce. do juterka.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry