reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Wstawać śpiochy !!!

Wpadam tylko na chwilkę i rzucam się w wir domowych 'przyjemności' ... jakby którąś wzięło na filantropię i chciała mi coś wyprasować czy posprzątać, to zapraszam :-p

Wczoraj byłyśmy z Zuzu na szczepieniu :tak: ostatnia dawka tężca, krztuśca i błonicy :baffled: na szczęście obyło się bez fajerwerków, ot kilka łez przy kłuciu ... zuch dziewczyna ;-)
i UWAGA UWAGA, moja córa wreszcie zrozumiała, że należy przystopować z przybieraniem na wadze :-) przez ostatni miesiąc niecałe 250 gram :-):-):-) więc jest szansa, że nie będzie 15 kg na roczek :-p

zmykam, bo syrenka oznajmia, że Zuzu się znudziła zabawą ;-)

Witajcie!!! Właśnie się zerwałam z wyrka!:szok::szok::szok:
jol mój już jakiś czas temu przystopował, a też niezły Pudzian z niego, cieszę się że mała dzielna była. ?U mnie to samo szczepienie w piątek:baffled:
A poza tym: ciągle pada

Witam i ja
Też musze na sczepienie sie umówic ale to juz na przyszly tydzien odloze, ten mam zaklepany na biegnie op urzedach:sorry2: z Olusiem to sama przyjemność:baffled: wczorj musialam go trzymmac na rekach bo sie w woku znudzilo i wolal do ludzi ejjjjjjj a jak ktos do niego zagadal to krzywil sie do placzu:no: no to mu mowi " po co zaaczepia?" ale przetlumaczysz????:confused:
Ale dzis nigdzie nie jade bo stos prasowania lezy, kto chetny do pomocy???:happy2:

Wiedzialam ze kolejka bedzie:-D:-D:-D:-D

Milego dzionka i najlepszego dla kolejnych półrocniaków chyba Buńka sie zalicza o ile dobrze pamiętam:-)

hej Kobitki
sory za byki ale pisze z chrzesniakiem na kolanach

a moja Amela kończy dzisiaj 6 miesiecy juuuhuuu ale stare juz te nasze dzieci ;-) i pomyslec ze 6 mies temu dochodziłam do siebie po porodzie, dzisiaj w nocy sobie wszystko przypominałam.....

wogole to dzisiaj taka syrena mnie obudziła ze hej - nie wiemczy jej sie cos sniło czy brzuch ale az musiałam na rece wziazc , byłam przerazona bo takiej syreny jeszcze nie słyszałam :szok:

hej Kobitki

a moja Amela kończy dzisiaj 6 miesiecy juuuhuuu ale stare juz te nasze dzieci ;-) i pomyslec ze 6 mies temu dochodziłam do siebie po porodzie, dzisiaj w nocy sobie wszystko przypominałam.....

wogole to dzisiaj taka syrena mnie obudziła ze hej - nie wiemczy jej sie cos sniło czy brzuch ale az musiałam na rece wziazc , byłam przerazona bo takiej syreny jeszcze nie słyszałam :szok:

Wszystkiego najlepszego dla Amelci! Miłych snów, pociechy z rodziców!

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
hej Kobitki

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA AMELCI:-)

Hej

Wrócilismy.Dostalismy skierowanie do szpitala,mamy sie połozyc koło stycznia na dokładne badania,tetnica płucna nadal zwezona,bedzie rozwazane poszerzanie balonikiem.Bardzo sie ciesze ,ze nie jest gorzej:tak:Ogólnie pani profesor powiedziała ,ze chłop jak malowany i mamy sie nie martwic bo jest ok.:-(Tylko kurcze jak przekroczyłam próg szpitala to wspomnienia wróciły..............i dołek na maxa dzis:-(

Sorki ,ze nie odpisuje dzis:zawstydzona/y:
kochana super wieści najważniejsze ze jest dobrze!!!a wspomnienia...:-(ale to juz było kiedyś co teraz już nie przejmujemy sie a dlaczego bo Olisiek tak ci słodko zdrowo rosnie i tym sie teraz cieszyc:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry