reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam się!
Chwilowo tylko ostatnią stronę przeczytałam...
C do szczepień, my zawsze mamy tydzień obsuwy- zawsze tydzień później.....
Musimy dziś C ciuchy kupić bo wiele ma na styk, albo na maxa ponaciągane...
Miłego dnia...
idę czytać dalej, ale zobaczymy ile C pośpi...

e: Tysiolek Marii_anna najlepszego dla Waszych pociech!!!

Rox mojego nie da się tak długo w łóżku przeciągnąć... a @ nadchodzącej nie zazdroszczę bo już mam się nią cieszę...;-)

Pasi jak idzie wyłapywanie klientów?

Ostatnia edycja:
reklama
dziekuje wszystkim za zyczonka dla Amelci - przekaże i ucałuje :-)

ASIOWO nie wiem dokładnie o ile można przesunac ale np jak ja się szczepiłam na żółtaczke i zapóźno przyszłam na ostatnia serie to musiałam od nowa zaczynac wiec sie lepiej popytaj zeby nie przepadło :-)

ASIOWO nie wiem dokładnie o ile można przesunac ale np jak ja się szczepiłam na żółtaczke i zapóźno przyszłam na ostatnia serie to musiałam od nowa zaczynac wiec sie lepiej popytaj zeby nie przepadło :-)

Popytam na pewno, ale cos mi nie gra..., bo my sie ostatni raz szczepilismy 8 tygodni temu, kazano nam przyjsc na nastepne szczepienie nie po 6 tygodniach jak zawsze, tylko jak mała skonczy 6 miesiecy, wiec ciekawe jak to w koncu jest;-)

zgadza się ASIOWO ostatnia dawka żółtaczki jest po ukonczonych 6 miesiącach :-) a pózniej dopiero jakies nastepne jest w 13 miesiącu zycia :-)
tak jak juz pisałam, pierwsza dawka, druga po miesiącu a trzecia po pół roku :-)

reklama
Pasi..mi moja paskudna waga tez stanęła w miejscu - może mamy jakies lewe wagi :cool2: jak wazyłam 68 tak waze i ni huhu w dół - a tak bym chciała wazyc chociaz te 65 kg - wczoraj oglądałam sobie moje stare zdjęcia na naszej klasie i aż miisę plakac chciało jak ładnie tam wyglądałam :-( ale z drugie strony myslę ze i tak źle nie wyglądam i póki co zadnej diety nie mam bo...nie chce mi się ..uwielbiam ciastka, ciasteczka, ciastuchna i nie moge sie oprzec ..... a i czasem jakas pizza i kebab wleci to co się dziwić ze waga ani drgnie, nawet palenie cmików nie pomogła hihih ;-)

Roxeen no szkoda ze wróciły Ci kg ale po Twoich zdjęciach to wg mnie nic Ci nie brakuje !!! i tak jesteś laska ! :-)

ASIOWO to zazdraszczam ze Ci waga leci w dół...ale z drugiej strony po ostatnich przezyciach to nie dziwota.... :-(
p.s to Ty tu nam za duzo się nie chwal bo z zazdrości Cię oskalpujemy ! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry