reklama

Styczniówki 2010 !!

Tysiolek męża za chabety;-) w nocy i niech karmi Amelkę chociaż co drugą nockę. U mnie tak jest raz M raz Ja,

Sylwia tylko się nie śmiej..spróbuj zrobić okład z ugotowanych ziemniaków, trzeba je rozgnieść zawinąć w folię i w ściereczkę i przykładać do szyji tylko się nie poparz;-), mi pomaga.

Dobrej Nocki

a i jeszcze chciałam dodac ,że BB strrrrasznie wciąga:-) się nie spodziewałam;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,dzis robiłam morfologie Olinkowi i niektóre wartosci ponizej normy,musze sie wybrac do pediatry

Co do wagi to ja 59wazeteraz schudłam 1,5 kg przez chore gardło)łykam antybiotyk ,a gardło nadal boli,juz nie wiem co mam z nim zrobic no ,bo juz dosc mam i jesc nie moge:no:juz płaqkac mi sie chce:-(

A co jest poniżej normy?
Mój m. miał zapalenie krtani dostał antybiotyk - przez tydzień brał i nie pomagało dostał inny - okazało się że źle dobrali - byłaś u jakiegoś laryngologa czy zwykłego rodzinnego?

Tyiolek toś mnie pocieszyła:) U nas tak było na początku ale niby to mleko było niedobre a teraz to nie sądzę . Wcześniej myśłałam że z gorąca ale teraz było chłodno i to samo a w dzień odsypia i nie ma takich różnych:)
Sto lat dla Amelii!!!
PS Ta piłka mnie nerwowo wykończy :)

Ostatnia edycja:
Łłłłoo matko ale wam współczuje tych nocek, pamiętam je. U nas na szczęście od dłuższego czasu śpi twardo od 20.00 do 7.00, potem standardowo 30min wita sie z zabawkami na karuzeli i całe stereo zzałącza (karuzele i akwarium) no i wkoncu wola eeejjjjjjj!!!!:-D:-D Mam nadzieje ze juz tak zostanie bo sie przyzwyczilam:tak: Chociaz ostatno jak wialo to spal niespokojnie i go 3.00 zagarnelam do wyrka jakos tak sama sie lepiej czulam;-)
Dzwonilam o sczepienie, jedziemy w piątek i bedą...uwaga...3 zastrzyki:szok::szok: ja nie wiemjak to przezyje:no:
Co do wagi to moja podczas diety poleciala o 10kg a po zakonczeniu diety (3tyg temu) cły kilogram:sorry2: ale juz sie lepiej czuje wiec sukces a jescze te planowane 4 powoli zrzuce:-)

Tysiolek jakbym czytała siebie.

Ja mam ten sam problem z Zuzką od jakigos czasu
Po kąpaniu spi 3 godziny a pozniej potrafi budzić się co godzine :szok:
Takze ja tez marzę o snie i nie nie jestes sama

dziewczyny melduje tylko ze po ciezkim dniu i odwiedzeniu 2 lekarzy (jeden z NFZ-tu drugi prywatnie) wróciłyśmy bez szyny! juuuuuuuuuupi!!!! jutro wam opisze dokladnie co i jak bo troche nerwow mnie to kosztowalo ,dzis juz padam....sorki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry