reklama

Styczniówki 2010 !!

Sylwia... Agatka tez miała kiepska morfologie w szpitalu, Pani doktor powiedziała, ze to moze nic nie znaczyc, bo takie malutkie dzieci maja skoki, ze raz lepiej raz jest gorzej...
Nam kazała powtórzyc morfologie i jak znów bedzie niefajna to isc do pediatry z wynikiem. Tak tez zrobimy w przyszłym tygodniu.

A dzis sprobuje sie dostac do lekarki z Paulinka, bilans 2latka trzeba zrobic;-)

Sylwia zgadzam się z Asiowo - to może byc różnie. Wystarczy by dziecko miało lekki katar i morfologia może się zmienic. Nie przejmuj się. Powiedz co wyszło poniżej. Najwyżej skontroluj krew po jakimś czasie.

Witajcie słonecznie drogie dziewczynki. mnie obudził dziś ból brzucha wredna @ idzie wielkimi krokami, a aja ma gości w niedzielę....Już prosiłam, ale jeszcze raz powtórzę- dziewczyny proszę o jakiś sprawdzony przepis na gofry

Niestety nie znam żadnego przepisu na gofry ale w necie powinno tego być od pyty.

reklama
Witajcie słonecznie drogie dziewczynki. mnie obudził dziś ból brzucha wredna @ idzie wielkimi krokami, a aja ma gości w niedzielę....Już prosiłam, ale jeszcze raz powtórzę- dziewczyny proszę o jakiś sprawdzony przepis na gofry
Ha właśnie robie na sniadanie ciasto już ukręcone, wiec mogę podać mój przepis, gofry są chrupiace a nie gąbczaste, nie wiem jakie lubisz.
0
20 dag margaryny

0
0
2/3 szklanki cukru

0
0
3 jajka

0
0
40 dag mąki

0
0
cukier waniliowy

0
0
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia

0
0
1 szk wody + 0,5 szk mleka

0
0

0

1.
0
Margarynę utrzeć na puch, dodawać po łyżce cukier, ucierać razem.

0
2.
0
Stopniowo dodawać kolejne składniki: raz mąka, raz mleko, po jednym jajku. Ucierać aż powstanie gęsta masa.

0
Ach i najważniejze jak będziesz wyjmować z gofrownicy to nie kładz jednego na drugim , tylko na ściereczkę aż przestygną i dopiero na można układać na stos, w przeciwnym wypadku będą przechodzić ciepła parą i będą sflaczałe.
A w sumie to sorry bo to chyba nie ten wątek....( ale mam nadzieję ze wyjdą)

Witam

U nas na szczęscie pobódki są zazwyczaj o 8.00
No ale z 4 razy wstaje w nocy do małej

Dziewczyny boli mnie cała lewa część od piersi do pleców i za chiny nie wiem od czego , bo nigdzie się nie walnęłam ani tym podobne. Całą noc nie mogłam spać , bo co chciałam się przełożyc na bok to bolało jak cholera.

Zuzka juz na wykaczeniu , zaraz bedzie 1 drezmka , a mamuska na bb z kawusią

No i nie pojdziemy na bilans:-( Lekarka na urlopie, ale popytałam o te szczepienia i nie ma zadnego problemu jak przyjdziemy pozniej:tak: Dlatego przynajmniej za 2 tygodnie bedę mogła zabrac obie i załatwic 2 rzeczy naraz;-)

WITAM:-)
Witam ja z takim głupim pytaniem, mam nadzieję że mnie nie pogonicie :-(
Otóż chciała bym wstawić ciuszki małej na allegro i nie wiem jak wstawia sie takie zdjecia. (Przykład w załaczonym linku.)
Cóż myślę ze kto jak kto ale "uzależnione e-ciotki" wiedzą takie rzeczy;-):-D
*Super niunia* zestaw 6-9-12mc anglia śliczny (1106212437) - Aukcje internetowe Allegro
przyłączam się do pytania bo takze nie wiem jak to robić:zawstydzona/y:

dziewczyny melduje tylko ze po ciezkim dniu i odwiedzeniu 2 lekarzy (jeden z NFZ-tu drugi prywatnie) wróciłyśmy bez szyny! juuuuuuuuuupi!!!! jutro wam opisze dokladnie co i jak bo troche nerwow mnie to kosztowalo ,dzis juz padam....sorki!
jeszcze raz gratulacje jupppiii super:-D

SYLWIA kciuki aby wszystko było dobrze:tak:

Dziewczyny aby takie zdjęcia mieć na allegro to potrzebny jest szablon moim zdaniem, ja kiedys próbowałam cos takiego zrobic ale potrzebna jest wiedza i czas a i tak niekiedy nie wyjdzie:)

Ps a ja się nie chwaliłam ale moja siostra jest w ciąży i bedzie miała synka. Termin na początek wrzesnia:-)

Jak wystawiałam ubranka to wklejałam link URL do tekstu...
Znaczy jak wrzucam zdjecia np. na imageShack to wyskakuje kilka adresów i ten adres wklejałam z URL... A na stronie allegro korzystałam z edytora wizualnego... i ten adres wklejałam w tekst, gdzie chciałam zeby zdjecie było.

Nie wiem czy udało mi sie wytłumaczyc..., ale nie wiem jak inaczej to zrobic:-p

Ogólnie to bardzo proste...

edit:
oooo... znalazłam łatwiejszy sposób... tam jest opcja wstaw obrazek, 5 ikonka od lewej w edytorze wizualnym:tak: Chyba nie musze juz nic tłumaczyc, bo tam wystarczy adres z linku bezposredniego wpisac:tak:i rozmiar ramki wpisac i np. centrowanie jak ma byc na srodku zdjecie!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie laseczki!
melduje się na porannej kawce:-D
Przed wczoraj byłam z młodym u ortoperty. I z małym wszystko ok. Natomiast mamusia musi się wziąś za gimnastyke:-p:-D Ostatnio bolały mnie plecy i kręgosłup, to za jednym zamachem załatwiliśmy dwie sprawy. Dostałam namiary na rechabilitantke, która ma mi pokazać, jakie ćwiczenia mam wykonywać. Tylko teraz trzeba się zmobilizować i z nią się umówić :-p

Wczoraj ponad pół dnia spędziłam w kolejce w pośredniaku. W końcu trzeba było się zarejestrować, bo macierzyńskie już tydzień temu się skończyło. I.... w poniedziałek znowu mam iść do pośredniaka na jakieś szkolenie i po oferty pracy, buuu..... , Wczoraj nie były wprowadzone jakieś oferty, na które spełniam wymagania, bu.... Ja nie chce jeszcze do pracy..... chce posiedzieć z młodym.
Niektórzy długo, długo szukają pracy, a ja ledwo się zarejestrowałam i juz.... do roboty....

I ugotowałam zupki na cały tydzień dla małego. Więcej mycia garów, niż gotowania.

Takze pracowite miałam dwa dni:-p

Dziś ide zarezerwować lokal na chrzciny. Wczoraj zrobiliśmy mały przegląd lokali i cen imprez:-p i mamy jeden upatrzony, tylko trzeba się umówić i zarezerwować.

Lece teraz ponadrabiać zaległości :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry