reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witajcie nadrobiłam cały dzionek ale wybaczcie nie rozpiszę się bo zaraz zmykam spać bo dziś cały dzień gości mieliśmy więc do juterka.

Sto latek dla dziciaczków co dziś świętowały.

Beti, super wiadomość!!!
Morka, a czym ci podpadła "nowa" landara? Mam nadzieję, że kółka nie odpadają? ;-)
U nas też ostatnio pobudki wcześnie, 4.30, a wcześniej ładnie spała do 7.00. Ale co się w nocy dzieje, to ja nie wiem, bo śpię w drugim pokoju i nie słyszę. Ale jak smoczuś potrzebny to jest chwilowy pisk, my wiemy o co kaman, smoczek włożony i jest cisza :-)

Witajcie słonecznie drogie dziewczynki. mnie obudził dziś ból brzucha wredna @ idzie wielkimi krokami, a aja ma gości w niedzielę....Już prosiłam, ale jeszcze raz powtórzę- dziewczyny proszę o jakiś sprawdzony przepis na gofry

Hej,dzis robiłam morfologie Olinkowi i niektóre wartosci ponizej normy,musze sie wybrac do pediatry

Co do wagi to ja 59wazeteraz schudłam 1,5 kg przez chore gardło)łykam antybiotyk ,a gardło nadal boli,juz nie wiem co mam z nim zrobic no ,bo juz dosc mam i jesc nie moge:no:juz płaqkac mi sie chce:-(

Sylwia... Agatka tez miała kiepska morfologie w szpitalu, Pani doktor powiedziała, ze to moze nic nie znaczyc, bo takie malutkie dzieci maja skoki, ze raz lepiej raz jest gorzej...
Nam kazała powtórzyc morfologie i jak znów bedzie niefajna to isc do pediatry z wynikiem. Tak tez zrobimy w przyszłym tygodniu.

A dzis sprobuje sie dostac do lekarki z Paulinka, bilans 2latka trzeba zrobic;-)

reklama
Ja też się witam!!!!
U nas pobudki niby normalnie, ale potem C dospać nie może....
Co do allero fajny pomysł z wystawieniem tych ciuszków, ja mam duży karton i trzy duże siaty rzeczy po C, ale siostra się cieszyła że jak zajdzie będą mieć rzeczy po C to nie będę świnia i już jej zostawię, a najchętniej bym sprzedała co by kilka groszy wpadło...no ale wszystkiego na kasę nie można przeliczać...
Allegro chyba sobie życzy jakiś procencik ceny od jeden foty, ale jak się sprzeda to oddaje...nie wiem dokładnie jak to jest....i jak to jest z zamieszczaniem tam fotek....
Yola ja nie pomogę nie mam takiego przepisu, w ogóle gofrów nie robię....
Miłego dnia babeczki...
C zaraz je, a potem śmigamy na spacerooo, tzn. ja się będę kulać z tym moim obolałym brzuchem....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry