reklama

Styczniówki 2010 !!

A ja sie pochwale, ze mi waga leci w dół:-) powoli, bo powoli, ale waze juz tyle co w 4 miesiacu ciazy z Paulina:-):-p
hmm a mi kurcze leci w dół już waże 52 kg:dry:mam nadzieje ze już nie będe chudła bo jest super ok i tak ma zostac bo nie chce znowu wyglądać jak chuchro :baffled:a jem ile wlezie np.wczoraj o 22:00 zachciało nam się naleśników i M zrobił:-Dtylko ten flakon brzuchowaty mam który mógłby się zgubić:dry:
Popytam na pewno, ale cos mi nie gra..., bo my sie ostatni raz szczepilismy 8 tygodni temu, kazano nam przyjsc na nastepne szczepienie nie po 6 tygodniach jak zawsze, tylko jak mała skonczy 6 miesiecy, wiec ciekawe jak to w koncu jest;-)
no właśnie mi też było dziwne bo mam aż 21 lipca szczepienie:confused:a 18 lipca konczymy 6 miesięcy i wychodzi na to ze to szczepienie ma być po pół roczku:tak:

reklama
Witam się!
Chwilowo tylko ostatnią stronę przeczytałam...
C do szczepień, my zawsze mamy tydzień obsuwy- zawsze tydzień później.....
Musimy dziś C ciuchy kupić bo wiele ma na styk, albo na maxa ponaciągane...
Miłego dnia...
idę czytać dalej, ale zobaczymy ile C pośpi...

e: Tysiolek Marii_anna najlepszego dla Waszych pociech!!!

Rox mojego nie da się tak długo w łóżku przeciągnąć... a @ nadchodzącej nie zazdroszczę bo już mam się nią cieszę...;-)

Pasi jak idzie wyłapywanie klientów?

Klara - dla mojego też ciuszki w rozmiarze 74 sa na styk i wpadłam na pomysł, że kupie od razu na 86 to będą nieco za luźne i bedzie oki.... w bodziakach na 86 jest oki, ale pajace na 86 są zdecydowanie za duże.... muszę dokupic na 80 ;-)

To ja się pożalę, waga stanęła i za chiny nie chce pójść choć trochę w dół :-( Właśnie się zważyłam :-(

Moja waga stoi od jakichś kilku tygodni.... ważę rano 62 kg. Zostało jeszcze 8 kg. Raczej ich nie osiagne bo byłam w cukierni i ..... zjadłam właśnie karpatkę, miseczkę chipsów serowo-cebulowych i 5 cukierków Dumle ;-(. Obiadu jeszcze nie jadłam....

hmm a mi kurcze leci w dół już waże 52 kg:dry:mam nadzieje ze już nie będe chudła bo jest super ok i tak ma zostac bo nie chce znowu wyglądać jak chuchro :baffled:a jem ile wlezie np.wczoraj o 22:00 zachciało nam się naleśników i M zrobił:-Dtylko ten flakon brzuchowaty mam który mógłby się zgubić:dry:
no właśnie mi też było dziwne bo mam aż 21 lipca szczepienie:confused:a 18 lipca konczymy 6 miesięcy i wychodzi na to ze to szczepienie ma być po pół roczku:tak:

... no właśnie.... ten flakon.... i te bimbały.....

Witam dopiero teraz bo M zabrał mi laptopa na cały dzień:wściekła/y:

Rany.. ale miałam przeboje w nocy.. Młody od 12 do 2 akrobacje w łóżeczku uskuteczniał przez sen oczywiście i co chwilę musiałam go poprawiać żeby sobie głowy nie poobijał i nóg nie połamał między szczebelkami, nie wiem czemu takiej kręciawki dostał. No i ok 2 poszły nam dwie dechy włóżku i się zarwało:shocked2: od dawna coś skrzypiło ale nie sądziłam,że pęknie i to po mojej str:dry: a łóżko od roku mamy, szajs..i się przenosiliśmy do salonu w środku nocy super. A o 5.30 standardowo pobudka.

I na dodatek mam@ i leje się ze mnie, za ten cały rok:wściekła/y: Bolą mnie plery, głowa i mam mega nerwa... ale liczę sobie do 10 i pomaga;-)

Co do wagi to w ciązy 69 a teraz 57, nie jest źle, tylko wiadomo troszkę kałdunek wystaje. Ale ćwiczyć też się nie chce.
Lecę bo maly wstał.

Najlepszego dla półroczniaków

Boooooosze uzypiałam małą 1,5 godz ! :szok: co już miała zasnąć o czy zamkniete nagle spowrotem pałer i wariacje a akrobacjami w łózku !
a M jak zwykle nie ma wrryyyyyy skończył dzis prace wczesniej ok 14 to sobie na strzelnice pojechał ! a ja to co? tez chce sobie gdzies wyjść ! :wściekła/y:

bećka tez dzisiaj dostałam @ ale od czasu jak biore tabletki anty to fajny malutki okresik a nie nawałnica :-)

Witam:-)
Pasi przeca tak ładnie wyglądasz to po co ci chudnąć:tak: Ja lecę pomału w dół no ale trzaskam te kilosy i jestem tak wścieknięta na nową landarę że palę 10 razy więcej kaloriów:-D
U nas też problemy z usypianiem (ok. godz) i od kilku dni jazdy w nocy, rzuca się po całym łóżku, taki niespokojny ma sen ale gdzies tak po północy dopiero. Może zuby ? Nie wiem:(

Laski obkupiłam C :) Rozmiary na 12m i 18m :) tylko spodnie na 68 ale są w sam raz, więc rozmiar rozmiarowi nierówny :)- bo C to już dawno w 74cm wchodzi....
Miłego wieczoru, może jutro usypianie pójdzie Wam lżej!!!

Hej,dzis robiłam morfologie Olinkowi i niektóre wartosci ponizej normy,musze sie wybrac do pediatry

Co do wagi to ja 59wazeteraz schudłam 1,5 kg przez chore gardło)łykam antybiotyk ,a gardło nadal boli,juz nie wiem co mam z nim zrobic no ,bo juz dosc mam i jesc nie moge:no:juz płaqkac mi sie chce:-(

Morka moja ma to samo, do północy śpi ładnie a potem tak sie kreci wierci , wzdycha , steka, i co chwile budzi mi sie na smoka, raz smok wystarczy a czasem mleka poniupla - czasem wypije mi przez całą noc pół butelki czasem 2 i sama już nie wiem o co kaman ! myslałam ze to skok ale takie niespokojne spanie trwa juz około miesiąca :szok: nie wiem i mam juz troszke dosyc - naprawde chciałabym przesapć chociaz z 5 godzin ciurkiem a tu nic - wiem wiem z małymi dziećmi tak jest ale kurcze...jak czytam ze wasze dzieci po 11 godzin spia to płakac mi ise chce... M oczywiście nic a nic mi nie pomaga w nocy i cierpie na notoryczny brak snu - jeszcze jakbym w dzień się przekimała oki.. ale po pierwsze - Amela nie śpi dłużej niż 40 min wiec bez sensu bo bym ledwo zasnęła ajuz wstajemy - a po drugie - kiepsko u mnie z zasypianiem w dzień ! zawsze się znajdzie coś do robienia ważniejszego od spania..chociazby bb :-)

Sylwia mam nadzieje ze wyniki jednak beda oki i nic złego nie wróżą :-) a Tobie zdrówka dziewczyno życze bo szkoda w tak ładna pogode chorowac :-)

Klara oglądałam ciuszki - świetne - tez bym chetnie wyskoczyła na jakieś zakupki - zawsze jak jestem koło mojej szkoły to tam jest taki fajny komis dziecięcy i wczoraj nabyłam dwa słodkie rampersiki :-) ale....mi zawsze małoooooooo ! :-)

jeszcze raz dziękowac za życzonka dla Ameluni :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Tysi C śpi 9 h i domaga się jeść, czasem po 4/5 godz tak się rzuca że musimy go wziąć do siebie do łóżka, bo nie wiadomo czy o smoka mu chodzi czy o przytulenie....
Potem zasypia jeszcze na 1-3godz... W dzień to mamy zazwyczaj jedną drzemkę max.40 min i spanie od pół godziny do półtorej, ale muszę biegać jak się gmera i przerzucać z boku na bok i smoka do buzi to mi pośpi z 1,5 godz....

Sylwia nie wiem co doradzić na gardło, a co do wyników Olinka- to nie wiem co doradzić, może nic to nie oznacza, nie zawsze mamy przecież wsio idealne...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry