reklama

Styczniówki 2010 !!

czechow - ja jestem w Jantarze, czyli do Stegny rzut beretem ;) Faktycznie woda przy brzegu lekka bebelucha ale pytanie kiedy w zatoce nie była? Ja Tymka nie wsadziłam do morza a nas starych to co nie zabije to wzmocni hiihih

reklama
Hej

Wrócilismy.Dostalismy skierowanie do szpitala,mamy sie połozyc koło stycznia na dokładne badania,tetnica płucna nadal zwezona,bedzie rozwazane poszerzanie balonikiem.Bardzo sie ciesze ,ze nie jest gorzej:tak:Ogólnie pani profesor powiedziała ,ze chłop jak malowany i mamy sie nie martwic bo jest ok.:-(Tylko kurcze jak przekroczyłam próg szpitala to wspomnienia wróciły..............i dołek na maxa dzis:-(

Sorki ,ze nie odpisuje dzis:zawstydzona/y:

[B pisze:
sylwia100[/B];5640280]Hej

Wrócilismy.Dostalismy skierowanie do szpitala,mamy sie połozyc koło stycznia na dokładne badania,tetnica płucna nadal zwezona,bedzie rozwazane poszerzanie balonikiem.Bardzo sie ciesze ,ze nie jest gorzej:tak:Ogólnie pani profesor powiedziała ,ze chłop jak malowany i mamy sie nie martwic bo jest ok.:-(Tylko kurcze jak przekroczyłam próg szpitala to wspomnienia wróciły..............i dołek na maxa dzis:-(

Sorki ,ze nie odpisuje dzis:zawstydzona/y:

trzymaj się mocno, wszystko na pewno dobrze się skończy tylko teraz, na świeżo dół, musi być dobrze więc będzie!!!!

Pasibrzuch spisz sobie branże których usługa dotyczy i wpisuj w googla, np. producenci kostki brukowej, producenci mąki, zakłady cukiernicze itd. szybko baze zgromadzisz;-)

Co do wakacji w kraju to koszty większe niż za granicą a pogoda to loteria:baffled: w Rewie (obok Gdyni) też berbelucha!!! Taki syf że bałam się tyłka zamoczyć żeby czegoś nie złapać ale całe ławice małych rybek pływają więc chyba nie jest tak źle:confused:;-)

a ponieważ nie umiem języka za zębami trzymać to musiałam się w greenpeace zabawić bo dzieciaki na plaży bawią się w łapanie tych rybek do worków foliowych a potem trzymają je w tej łyżce wody zawiązanej na supeł bez tlenu, na piasku w 100 stopniach C, bo po piachu przejść się nie dało tak parzył!!!!
ZERO WRAŻLIWOŚCI!!!!

no i wróciłam, byłam dzisiaj z Matim u mojej babci, niedawno wróciliśmy, fajnie tak na powietrzu sobie posiedzieć, marzy mi się domek

Sylwia, tulam mocno, napewno będzie dobrze, musi być dobrze!!!!
Rox, gratuluję nowego słownictwa u Boo :) Napewno fajnie tak usłyszeć mama :)
Pasi, Ty zdolna baba jesteś więc dasz radę

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się chmurno i chłodno:-)
Pasi dasz radę o ile dzidziol pozwoli:tak:
Sylwuś nie martw się kochana będzie dobrze:tak:
Jolcia777 sto lat dla Stacha:-)
Maaatko ceny nad morzem mordercze:tak: Jakbym miała to bym nad inne morze pojechała:tak:
A ja się chwalę bo mam nową (starą ) landarę:tak: Odkupiłam wózio prawie jak nówka za stówkę:-) Bez rewelacji ale mam go z głowy. Mam nadzieję że nie będę już opisywać traumatycznych podróży:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry