Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czechow - ja jestem w Jantarze, czyli do Stegny rzut beretemFaktycznie woda przy brzegu lekka bebelucha ale pytanie kiedy w zatoce nie była? Ja Tymka nie wsadziłam do morza a nas starych to co nie zabije to wzmocni hiihih

Ogólnie pani profesor powiedziała ,ze chłop jak malowany i mamy sie nie martwic bo jest ok.:-(Tylko kurcze jak przekroczyłam próg szpitala to wspomnienia wróciły..............i dołek na maxa dzis:-(
[B pisze:sylwia100[/B];5640280]Hej
Wrócilismy.Dostalismy skierowanie do szpitala,mamy sie połozyc koło stycznia na dokładne badania,tetnica płucna nadal zwezona,bedzie rozwazane poszerzanie balonikiem.Bardzo sie ciesze ,ze nie jest gorzejOgólnie pani profesor powiedziała ,ze chłop jak malowany i mamy sie nie martwic bo jest ok.:-(Tylko kurcze jak przekroczyłam próg szpitala to wspomnienia wróciły..............i dołek na maxa dzis:-(
Sorki ,ze nie odpisuje dzis![]()
w Rewie (obok Gdyni) też berbelucha!!! Taki syf że bałam się tyłka zamoczyć żeby czegoś nie złapać ale całe ławice małych rybek pływają więc chyba nie jest tak źle
;-)

Jakbym miała to bym nad inne morze pojechała
Odkupiłam wózio prawie jak nówka za stówkę:-) Bez rewelacji ale mam go z głowy. Mam nadzieję że nie będę już opisywać traumatycznych podróży